Neler Yeni

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ysuflix

80+ Gold
inşallah bu yanlış, saçma düşünceden dönüp doğru olana kavuşursun. her koyun kendi bacağından asılır. umarım forumda psikolojik sorunlarından dolayı konu açanlara "gay" olup kendini iyi hissettiğini falan örneklendirmez ve insanların aklına böyle saçma düşünceleri sokmazsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hatırlamadığın bir travma vs. geçirmiş olabilirsin belki ya da bir erkek çocuğun maruz kalmaması gereken şeylere maruz kalmış olabilirsin. Yani, fıtratı bozacak şeylere maruz kalmış olabilirsin belki farkında olmadan.
İllaki var. Zaten psikoloğumla bunun üstünde çalışıyoruz :)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Herkes bir yorum peşinde. Yaşamayan bilemez arkadaşlar. Koltukta rahat oturup o şeyleri söylemek çok kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden bu kadar agresifsin? Yürüyüşler sapıklık zaten. Saçmalık da. Ama bu agresifliği anlamadım.
Bilmiyorum ama testasteron hormonu alsan, düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum. Bunu bir doktora vs. danışmanı öneririm. Birde Ehl-i Sünnet, ilim sahibi birine sormanı öneririm böyle bir yöntem var ise caiz midir diye.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,651
İsim
uwu
en son gay olmasını beklediğim kişiydin...

pskolojik olarak pek iyi değilsin bnde değilim ama kızlarla takıl gerçekten geçer her şey çift yaratılmıştır. sen daha diğer yarını bulamamışsın bu yüzden ve önceki zamanların etkisiyle olumsuz düşüncelerin var.

lütfen bunu açıp

eski olayları düşün hayatta ki şansızlıklarını , olabilecekken olmayan şeyleri...
lütfen gerçekten bunları karanlık bir odada yap.
Herkes bir yorum peşinde. Yaşamayan bilemez arkadaşlar. Koltukta rahat oturup o şeyleri söylemek çok kolay.
kimse karşısında kinin hayatını bilemez o yüzden yorumları da tam olarak doğru olmaz ama bu tür şeyleri normalleştirmek hem şahsi olarak ilerde acı verecektir. eğer düşünceni birazda değiştirebildiysem ne mutlu bna

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bilmiyorum ama testasteron hormonu alsan, düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum. Bunu bir doktora vs. danışmanı öneririm. Birde Ehl-i Sünnet, ilim sahibi birine sormanı öneririm böyle bir yöntem var ise caiz midir diye.
Hocam alakasız. Tedavi edilebilir bir şey değil. Hormon tedavisi dediğiniz şey intihar edeyim kurtulayım kafası.

pskolojik olarak pek iyi değilsin bnde değilim ama kızlarla takıl gerçekten geçer her şey çift yaratılmıştır. sen daha diğer yarını bulamamışsın bu yüzden ve önceki zamanların etkisiyle olumsuz düşüncelerin var.
Hayatım boyunca bir kıza asla cinsel çekim duymadım. Benden hoşlananlar tabii ki oldu ama bendeki karşılığı sıfır.

kimse karşısında kinin hayatını bilemez o yüzden yorumları da tam olarak doğru olmaz ama bu tür şeyleri normalleştirmek hem şahsi olarak ilerde acı verecektir. eğer düşünceni birazda değiştirebildiysem ne mutlu
Yorumların %100 doğru olmasını beklemiyorum tabii ama yargilayici ve kesin olarak hüküm vermek ... Yanlış bir yaklaşım.

Carl-S

80+ Gold
Yorumlara tekrar bakıyorum imkan olsa idam edeceksiniz ulan imkanınız olsa lgbt yasal ve desteklediği ülkelere gidersiniz(ABD, Kanada, Avrupa ülkeleri diğer gelişmiş ülkeler) yalnız böyle davranılsanız sizi yaşatmayabilirler 😂
Bu halkın yobazlığı ve cahilliği hafife alma bence :)

Ysuflix

80+ Gold
Neden bu kadar agresifsin? Yürüyüşler sapıklık zaten. Saçmalık da. Ama bu agresifliği anlamadım.
ben direk eşcinselliğin de psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum. bir insanın kendi hür iradesiyle karar verdiği bir şey değil, altında başka bir problem yatan sebeplerden dolayı bu yola girildiğini düşünüyorum. toplumda böyle bireyler arttıkça kendimi rahat hissetmiyorum. hetero bireylerin çoğunluğunun da pek onayladığı bir şey olduğunu sanmıyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,651
İsim
uwu
Hocam alakasız. Tedavi edilebilir bir şey değil. Hormon tedavisi dediğiniz şey intihar edeyim kurtulayım kafası.

Hayatım boyunca bir kıza asla cinsel çekim duymadım. Benden hoşlananlar tabii ki oldu ama bendeki karşılığı sıfır.
şuan bnimde kızlarla cinsel ilgim yok o zamanda bnde mi gay oluyorum
kendine bir fırsat ver son çare ilgi duyman için 1 saatlik.. cidden daha ilgi duymanın tavan yaptırabilecek son şey

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,447
İsim
Hakan

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Merhaba peki aseksüel olma ihtimaliniz var mıdır acaba?
erkek arkadaşınızı ise aynı durumda bulunduğunuzdan yakın görüyor ve bir şeyler hissetiğinizi düşünüyorsanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Merhaba, bu biraz iç dökme konusu biraz soru konusu vs.
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum. Biliyorum dalga geçenler olacaktır, sapık, sapkın olarak tanımlayanlar olacaktır. Ama önemli değil. Takmıyorum pek.
Kendimi gay olarak tanımlıyorum.
Şimdi ben uzun zamandır kendimi bastırıyordum. Baya uzun zamandır. Bu içten içe beni yordu. Cidden yordu. Şu an majör depresyon hastasıyım. Tabii ki tek bu neden olmadı, benim depresyonum bir paket; genetik, mizaç, sosyal olaylar vs. Bir de bu.
2 kere intihar girişiminde bulundum.
Neyse, bu durumu psikiyatristim ile paylaştım ve normal olduğunu, bir hastalık veya düzeltilmesi gereken bir şey olmadığını söyledi. Bundan sonra araştırmalar yaptım. Dönüşüm terapisi buldum. Fakat bunun baya zararlı olduğunu öğrendim. Yani aslında dönüşüm olmadığını sadece kişiyi bastıran bir uygulama olduğunu öğrendim.
Depresyon sebebiyle sonunda ailem psikolog masrafını karşılamaya OK oldu. Psikoloğu da aynı şekil bunun normal olduğunu söyledi. Cinsel kimlik bozukluğu diye bir şey var ,yok değil ama (biraz konuştuk) benimkinin doğuştan gibi göründüğünü söyledi. Psikoloğumla depresyon tedavisine başladım. Kendimi kabul etmeye, olduğum halimi sevmeye yönelik bir gidişat var. Eskiden eşcinselliğe karşıydım da. Toplumsal normlar doğrultusunda gelişen içsel bir karşıtlık durumu vardı. O da bitti.

Abi ben artık kendimi bastırmıyorum. Yani bir dönemden itibaren bu böyle oldu artık. Zaten tanıştığım bir çocuk vardı. Onla şu an sevgiliyiz. Bu durumu da psikolog sayesinde sağladım. Ve size şu kadar söyleyeyim, aşırı rahatladım. İçimdeki iç sıkıntısı azaldı. Anksiyete azaldı. Depresyon nüksetme sıklığı azaldı. Haftada 3 4 kere epizod (nöbet) geçiriyordum. Şimdi 1 aydır nöbet geçirmiyorum. İntihar düşüncelerim azaldı, baya azaldı ,yok gibi, artık sadece düşünce olarak var. Bu düşünceler de tek tük. Sanki yıllarca prangalara vuruldum da çözülmüş gibiyim. Ayrıca duygularım bastırılmış olarak büyüdüm. O da geçti. Artık sevgi, üzüntü vs. hissedebiliyorum.

Şimdi biri bana tedavi ol ya da kendini bastır derse ona diyeceğim şey şu olur, kolaysa sen bastır. Yani bu durum o kadar kolay değil. Artık her gece intiharı düşünmekten yoruldum. Şu an mutluyum, sağlıklıyım. Bu durumu bozmaya niyetim yok.

Sadece içimi dökmek istedim ve şu soruyu sormak istiyorum: "Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?"
Burada dalga geçilecek ya da sapkın olarak tanımlanacak bir durum yok. Şahsen ben eşcinselliğin hastalık olduğunu da düşünmüyorum. Bana göre bunun hastalığa kaçan kısmı kendini they/them olarak tanıplayıp sağda solda milletin gözüne batırıp heteroluğa tepki gösterenler.

Ayrıca kim ne düşünürse düşünsün, onlara ne? Onların ne düşündüğünden sanane? Seni bu şekilde kabullenemeyen adamı hayatında tutmak zorunda da değilsin ki tutma da zaten. Hayat arkadaşını da birnevi bulmuşsun diyelim. Siz birbirinizi seviyor kabulleniyorsanız konu kalmamış demektir.

Bu arada kesinlikle sapık sapkınlıkla vesaire hiçbir alakan yok, bu ülkede damacana,ördek,bayan ayakkabısı,köpek,kedi eline geçen herşeyi mokokolayan insan varken sapkın olarak sayılacak son insansın.

Son olarak kendini kabullenmene, kötü düşüncelerinden kurtulup temiz ve engebesiz bir yola girmene ayriyeten çok çok çok sevindim. Bir insan kendini sevemezse hiçkimseyi,hiçbirşeyi,hayatı sevemez. Seni olgun davranış ve düşüncenden dolayı tebrik ediyorum ve yaşantında hakkında en hayırlısını diliyorum.

Bu konuda sana hakaret eden,kötüleyen,aşağılayan olursa inşallah rampage ve gamepower ekipman alırlar da 2 güne bozulur.

Carl-S

80+ Gold
Haşa ne desteği? İman götürecek şeyleri benimsetmeye çalışmış anlaşılan. O psikolog, hem Dünya hem de ahiret hayatını mahveder söyleyeyim. Haşa eşcinsellik normal mi? Haşa ve kella. Bunun fıtrat bozukluğu olduğunun en basit delileri şunlar:
1. Erkek ve dişi olarak ayrılıyor cinsiyetler
2. lezbiyen birliktelik yaşayan bazı kadınlar, ikisinden biri erkek gibi giyiniyor (kendini erkek olarak görüyor yani başka bir cinsiyetten olduğunu düşünüyor, bu normal değil)
3. lezbiyen bazı kadınlar mastürbasyon için karşı cinsin, cinsel organı şeklindeki şeyleri kullanıyorlar (Erkek cinsiyetine ihtiyaç duyuyorlar yani. Kendilerini kandırdıklarının en basit delili).
Ek olarak 20-30 sene evvel eşcinsellik hiç yaygın değildi. Ne olduda son 5-10 senedir küfür ve bu tür sapkınlıklar yükselişte? Ek olarak fark ettiysen küresel firmaların bazıları eşcinselliği haşa normalliştermeye çalışıyor reklamlarında vs. yer vererek. Kız gibi makyaj yapan erkek vs. fazla fark ettiysen küresel şirketlerin reklamlarında. 2000'lerde yoktu bunlar mesela. Son 5 senedir özellikle artışa geçti. Ek olarak eskiden eşcinsellik çoğu şirketten, iş yerinden kovulma sebebiydi diye biliyorum.
Eşcinsellik yükselişte değil her zaman vardır en büyük kanıtı roma ve osmanlı dönemine bakabilirsiniz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,781
Üyeler
168,032
Son üye
IG11
Top Bottom