Neler Yeni

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ysuflix

80+ Gold
Ne boş yaptın sadece yobaz değilim insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez onu demeye çalışıyorum siz bunu anlamıyorsunuz.
konudaki mesajlarında milleti cahil yobaz diye yaftalamışsın, kimseyi ilgilendirmez diyosun.
tepki göstermeyerek yobazlıktan mı sıyrılıyosun?
veya sen dedin diye tepki göstermemiz, eleştirmemiz bizi yobaz, cahil mi yapar?
eşcinselliği onaylamadık gerici zihniyet mi oluyoruz yobazlıktan kastın bu mu?
çocuk bu konuyu açarken içini dökerken gelecek tepkilerin daha ağırlarına hazırlıklı olarak bu mesajı atmıştır emin ol.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
nasıl bir erkek bir kızdan hoşlanabiliyorsa sende bir erkekten hoşlanabilirisin, ha destekler misin filan dersen hayır etmem (destekten kastım yolda yapılan yürüyüşler vs )onun dışında beni zerre alakadar etmez isteyen istediği kişi ile
O yürüyüşler sapıklık zaten. Yani eşcinsellikle alakası yok. Onlar başka kafa.

Ysuflix

80+ Gold
Ne boş yaptın sadece yobaz değilim insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez onu demeye çalışıyorum siz bunu anlamıyorsunuz.
sen eleştiren, tepki gösteren herkese cahil yobaz diyosun. madem kişilerin özel hayatında verdikleri kararlar bizi ilgilendirmiyorsa, burdaki insanların yaptığı yorumlar, eleştiriler, tepkiler de seni ilgilendirmiyor. kendinle çelişiyorsun. kimseyi ilgilendirmez diyip herkesi eleştiriyorsun.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Öncelikle selamlar. Caner muhtemelen beni engellemiş durumdasın, muhtemelen bu mesajı da görmeyeceksin ama yine de yazmak istiyorum.

Öncelikle seninle bu zamana kadar dalga geçtim, eğlendim. Doğru bir şey mi bu? Elbette değil. Bu zamana dek, bu konuyu okuyana dek empati kuramamıştım seninle fakat şu an kurabildiğimi, bir şeyleri anlayabildiğimi hissediyorum.
Eğer bu zamana dek kalbini kırdıysam -ki çokça kırdım, biliyorum- kusurumu hor göresin, özür dilerim.

Bu konuya gelecek olursam, seni gayet iyi anlıyorum. Hem psikoloji konusunda hem de homoseksüellik konusunda. Emin ol ki aynı yollardan geçiyoruz ve bizimle aynı yoldan geçmeyen hiçbir insanın bizi anlaması mümkün değil. Bunlar gayet normal şeyler demek isterdim fakat normal değil. Ama bu tür şeyleri yaşayan insanlar için çok normal. Yani X kişisine göre anormal fakat bana göre normal, hülasa öznel bir konu.

Dilerim ki bu mesajı görürsün ve özürümü kabul edersin, erkek arkadaşın sana iyi gelir ve mutlu olursun. İyi akşamlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sen eleştiren, tepki gösteren herkese cahil yobaz diyosun. madem kişilerin özel hayatında verdikleri kararlar bizi ilgilendirmiyorsa, burdaki insanların yaptığı yorumlar, eleştiriler, tepkiler de seni ilgilendirmiyor. kendinle çelişiyorsun. kimseyi ilgilendirmez diyip herkesi eleştiriyorsun.
Şimdi kimseyi yobaz olarak nitelemiyorum. Ama argümanın saçma. Sizin yorumlarınız benim şahsımı haksız ve yanlış bir şekilde yargılıyor. Ama onun yorumu bu yanlışlığa karşı bir pozisyonda. Bu argümanın hukuk sistemini çökertir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi kimseyi yobaz olarak nitelemiyorum. Ama argümanın saçma. Sizin yorumlarınız benim şahsımı haksız ve yanlış bir şekilde yargılıyor. Ama onun yorumu bu yanlışlığa karşı bir pozisyonda. Bu argümanın hukuk sistemini çökertir.
@Kanon sana mesaj atmış Caner. Oku istersen.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,451
İsim
Hakan
düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum
Saçma yorum, testis kanseri olanlar çok fazla testestoren aldıgında östrojen hormunu artar bazıların göğüsleri büyür bu birinin beynin kalbinin artık neyin nesiyse isteği bunu hormonla mı düzelecegini sanıyorsun ve bu neden seni alakadar ediyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Saçma yorum, testis kanseri olanlar çok fazla testestoren aldıgında östrojen hormunu artar bazıların göğüsleri büyür bu birinin beynin kalbinin artık neyin nesiyse isteği bunu hormonla mı düzelecegini sanıyorsun ve bu neden seni alakadar ediyor
Yardım etmeye çalışıyorum.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum ama testasteron hormonu alsan, düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum. Bunu bir doktora vs. danışmanı öneririm. Birde Ehl-i Sünnet, ilim sahibi birine sormanı öneririm böyle bir yöntem var ise caiz midir diye.
Bi bok bilmediğin konular hakkında konuşmasan daha iyi olur. Tehlikeli şeyler önerme.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Bi bok bilmediğin konular hakkında konuşmasan daha iyi olur. Tehlikeli şeyler önerme.
İlla yap demedim ve çoğunlukla bilmediğim şeylere yazmıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda kimseye yardımın yok, seni ilgilendirmeyen ve bilgin olmadığı konularda yazma. Kişisel görüşlerini kimse merak etmiyor.
İftira ediyorsun bana. Kişisel görüşten çok, delilli ispatlı şeyleri yazıyorum. Gidin araştırın.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Forumda kimseye yardımın yok, seni ilgilendirmeyen ve bilgin olmadığı konularda yazma. Kişisel görüşlerini kimse merak etmiyor.
Ek olarak beni ilgilendirmiyorsa Caner dışındaki kimseyi ilgilendirmiyor senin düşüncene göre. Sonuçta forum üyesiyiz. Kendini de bağlamıyor bu konu o dediğin mantığa göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,780
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom