Neler Yeni

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öncelikle selamlar. Caner muhtemelen beni engellemiş durumdasın, muhtemelen bu mesajı da görmeyeceksin ama yine de yazmak istiyorum.

Öncelikle seninle bu zamana kadar dalga geçtim, eğlendim. Doğru bir şey mi bu? Elbette değil. Bu zamana dek, bu konuyu okuyana dek empati kuramamıştım seninle fakat şu an kurabildiğimi, bir şeyleri anlayabildiğimi hissediyorum.
Eğer bu zamana dek kalbini kırdıysam -ki çokça kırdım, biliyorum- kusurumu hor göresin, özür dilerim.

Bu konuya gelecek olursam, seni gayet iyi anlıyorum. Hem psikoloji konusunda hem de homoseksüellik konusunda. Emin ol ki aynı yollardan geçiyoruz ve bizimle aynı yoldan geçmeyen hiçbir insanın bizi anlaması mümkün değil. Bunlar gayet normal şeyler demek isterdim fakat normal değil. Ama bu tür şeyleri yaşayan insanlar için çok normal. Yani X kişisine göre anormal fakat bana göre normal, hülasa öznel bir konu.

Dilerim ki bu mesajı görürsün ve özürümü kabul edersin, erkek arkadaşın sana iyi gelir ve mutlu olursun. İyi akşamlar.
Özrünü kabul ediyorum. Mesajın için teşekkür ederim. Evet, bu konuda atıp tutanların her gece intiharı düşünmenin nasıl bir his olduğunu bilmediğine eminim.

Suwariba

80+ Silver
Burada dalga geçilecek ya da sapkın olarak tanımlanacak bir durum yok. Şahsen ben eşcinselliğin hastalık olduğunu da düşünmüyorum. Bana göre bunun hastalığa kaçan kısmı kendini they/them olarak tanıplayıp sağda solda milletin gözüne batırıp heteroluğa tepki gösterenler.

Ayrıca kim ne düşünürse düşünsün, onlara ne? Onların ne düşündüğünden sanane? Seni bu şekilde kabullenemeyen adamı hayatında tutmak zorunda da değilsin ki tutma da zaten. Hayat arkadaşını da birnevi bulmuşsun diyelim. Siz birbirinizi seviyor kabulleniyorsanız konu kalmamış demektir.

Bu arada kesinlikle sapık sapkınlıkla vesaire hiçbir alakan yok, bu ülkede damacana,ördek,bayan ayakkabısı,köpek,kedi eline geçen herşeyi mokokolayan insan varken sapkın olarak sayılacak son insansın.

Son olarak kendini kabullenmene, kötü düşüncelerinden kurtulup temiz ve engebesiz bir yola girmene ayriyeten çok çok çok sevindim. Bir insan kendini sevemezse hiçkimseyi,hiçbirşeyi,hayatı sevemez. Seni olgun davranış ve düşüncenden dolayı tebrik ediyorum ve yaşantında hakkında en hayırlısını diliyorum.

Bu konuda sana hakaret eden,kötüleyen,aşağılayan olursa inşallah rampage ve gamepower ekipman alırlar da 2 güne bozulur.
Sonunu hiç beklemiyordum :D

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Bilmiyorum ama testasteron hormonu alsan, düzelebilir misin peki? Bu hormonu alırsan, hetero olabilirsin diye düşünüyorum. Bunu bir doktora vs. danışmanı öneririm. Birde Ehl-i Sünnet, ilim sahibi birine sormanı öneririm böyle bir yöntem var ise caiz midir diye.
Abicim selamlar, tavsiyeni görünce dayanamadım uydum fakat dozu biraz fazla kaçırmışız seneye mr.olympia'ya katilmayi dusunuyorum cbum diye bir herif var bana kafa tutuyor desteklerini beklerim

Zepett8

80+ Bronze
Merhaba, bu biraz iç dökme konusu biraz soru konusu vs.
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum. Biliyorum dalga geçenler olacaktır, sapık, sapkın olarak tanımlayanlar olacaktır. Ama önemli değil. Takmıyorum pek.
Kendimi gay olarak tanımlıyorum.
Şimdi ben uzun zamandır kendimi bastırıyordum. Baya uzun zamandır. Bu içten içe beni yordu. Cidden yordu. Şu an majör depresyon hastasıyım. Tabii ki tek bu neden olmadı, benim depresyonum bir paket; genetik, mizaç, sosyal olaylar vs. Bir de bu.
2 kere intihar girişiminde bulundum.
Neyse, bu durumu psikiyatristim ile paylaştım ve normal olduğunu, bir hastalık veya düzeltilmesi gereken bir şey olmadığını söyledi. Bundan sonra araştırmalar yaptım. Dönüşüm terapisi buldum. Fakat bunun baya zararlı olduğunu öğrendim. Yani aslında dönüşüm olmadığını sadece kişiyi bastıran bir uygulama olduğunu öğrendim.
Depresyon sebebiyle sonunda ailem psikolog masrafını karşılamaya OK oldu. Psikoloğu da aynı şekil bunun normal olduğunu söyledi. Cinsel kimlik bozukluğu diye bir şey var ,yok değil ama (biraz konuştuk) benimkinin doğuştan gibi göründüğünü söyledi. Psikoloğumla depresyon tedavisine başladım. Kendimi kabul etmeye, olduğum halimi sevmeye yönelik bir gidişat var. Eskiden eşcinselliğe karşıydım da. Toplumsal normlar doğrultusunda gelişen içsel bir karşıtlık durumu vardı. O da bitti.

Abi ben artık kendimi bastırmıyorum. Yani bir dönemden itibaren bu böyle oldu artık. Zaten tanıştığım bir çocuk vardı. Onla şu an sevgiliyiz. Bu durumu da psikolog sayesinde sağladım. Ve size şu kadar söyleyeyim, aşırı rahatladım. İçimdeki iç sıkıntısı azaldı. Anksiyete azaldı. Depresyon nüksetme sıklığı azaldı. Haftada 3 4 kere epizod (nöbet) geçiriyordum. Şimdi 1 aydır nöbet geçirmiyorum. İntihar düşüncelerim azaldı, baya azaldı ,yok gibi, artık sadece düşünce olarak var. Bu düşünceler de tek tük. Sanki yıllarca prangalara vuruldum da çözülmüş gibiyim. Ayrıca duygularım bastırılmış olarak büyüdüm. O da geçti. Artık sevgi, üzüntü vs. hissedebiliyorum.

Şimdi biri bana tedavi ol ya da kendini bastır derse ona diyeceğim şey şu olur, kolaysa sen bastır. Yani bu durum o kadar kolay değil. Artık her gece intiharı düşünmekten yoruldum. Şu an mutluyum, sağlıklıyım. Bu durumu bozmaya niyetim yok.

Sadece içimi dökmek istedim ve şu soruyu sormak istiyorum: "Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?"
Neyse en azından robota dönüşmedi ya sorun yok (!)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Özrünü kabul ediyorum. Mesajın için teşekkür ederim. Evet, bu konuda atıp tutanların her gece intiharı düşünmenin nasıl bir his olduğunu bilmediğine eminim.
İntihar düşüncesi çoğunlukla (belki de hepsi öyle) dinden imandan uzak ve bu yüzden kendini boşluğa düşmüş gibi hisseden ve çaresiz hisseden kişilerde olan bir şey. Ehl-i Sünnet itikadına sahip birisi bunu düşünmez normalde. İlmi olarak kendini geliştirebilirsin, devamlı işlediğin haram, günah var ise samimi bir şekilde Nasuh Tövbesi edebilirsin. Kısacası ALLAH'a yönelmeni tavsiye ediyorum. intiharı düşünüyorsun ciddi bir sıkıntı var demek.

Zepett8

80+ Bronze
Burada dalga geçilecek ya da sapkın olarak tanımlanacak bir durum yok. Şahsen ben eşcinselliğin hastalık olduğunu da düşünmüyorum. Bana göre bunun hastalığa kaçan kısmı kendini they/them olarak tanıplayıp sağda solda milletin gözüne batırıp heteroluğa tepki gösterenler.

Ayrıca kim ne düşünürse düşünsün, onlara ne? Onların ne düşündüğünden sanane? Seni bu şekilde kabullenemeyen adamı hayatında tutmak zorunda da değilsin ki tutma da zaten. Hayat arkadaşını da birnevi bulmuşsun diyelim. Siz birbirinizi seviyor kabulleniyorsanız konu kalmamış demektir.

Bu arada kesinlikle sapık sapkınlıkla vesaire hiçbir alakan yok, bu ülkede damacana,ördek,bayan ayakkabısı,köpek,kedi eline geçen herşeyi mokokolayan insan varken sapkın olarak sayılacak son insansın.

Son olarak kendini kabullenmene, kötü düşüncelerinden kurtulup temiz ve engebesiz bir yola girmene ayriyeten çok çok çok sevindim. Bir insan kendini sevemezse hiçkimseyi,hiçbirşeyi,hayatı sevemez. Seni olgun davranış ve düşüncenden dolayı tebrik ediyorum ve yaşantında hakkında en hayırlısını diliyorum.

Bu konuda sana hakaret eden,kötüleyen,aşağılayan olursa inşallah rampage ve gamepower ekipman alırlar da 2 güne bozulur.
Çok ağır demişsin hakaret etmememe rağmen kalbime yük bindi resmen :D

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,365
İsim
Hakan
Hadisciler ne garip ya

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,912
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Teşekkür ederim Caner. Bu zamana dek ben de 2 defa girişimde bulundum, şu an mental sağlığım iyi olsa da her gece kafamda bin tane tilki dönüyor. Umarım bir gün daha iyi olacağız.

Son düzenleme:

burak9956

80+ Bronze
Kendimi homofobik olarak tanimlayabilirim ama aynı zamanda topluma ve etrafindakilere zarar vermeden herkes istediğini yapabilir düşüncesindeyim.. kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa. O gülücük emojisi atan veletlerin hepsinin de...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İntihar düşüncesi çoğunlukla (belki de hepsi öyle) dinden imandan uzak ve bu yüzden kendini boşluğa düşmüş gibi hisseden ve çaresiz hisseden kişilerde olan bir şey. Ehl-i Sünnet itikadına sahip birisi bunu düşünmez normalde. İlmi olarak kendini geliştirebilirsin, devamlı işlediğin haram, günah var ise samimi bir şekilde Nasuh Tövbesi edebilirsin. Kısacası ALLAH'a yönelmeni tavsiye ediyorum. intiharı düşünüyorsun ciddi bir sıkıntı var demek.
Hocam zaten ben ehli sünneti takip ediyordum. Gerçi hala öyle de neyse. Namazında niyazında biriydim. Böyle bir zamanda depresyona girdim. O zaman da baya dini araştırıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom