İÇERİK İSTEKLERİNİZİ ALAYIM EFENİM 🔥

Samsung M52 5G incelemesi isterim.

hava sirkülasyonu için bir rehber güzel olur. farklı kasa çeşitlerine uygun soğutucu tavsiyesi güzel olur 300-600 seviyesinde. yanında da macun önerisi olabilir.
birde kronik sorunsuz sata ssd önerisi, incelemesi güzel olur

Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
monitör panel farklarını inceleyebilirsen sevinirim.

Steam deck inceleme şansınız olursa çok iyi olur. Gerçi bir video çekmiştiniz ama realde görmek ayrı olur.

Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
RTX 3090TI'lı sistem yapar mısın reis?

Başkan fiyat nasıl aldım bunu

Ekler

• IMG_20220401_221516.jpg
    IMG_20220401_221516.jpg
    180 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682