Neler Yeni

ID-COOLING SE-214-XT Macun

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Hocam yüzey alanı işlemci gibi düşük bir alana verilen W/mk değerinin bu kadar fark etmesi imkansızdır.
Hocam ısı iletkenliği yüzünden işlemcinin ısısı hızlı şekilde soğutucu bloğa aktarılırsa etki edebiliyor. En prime seviye macunlarda bunu görebiliyoruz.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam PC Hocasının karşılaştırma videosu var ben direkt videodan ss atayım size buyrun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz sıvı metal paste ile termal macunun farklı şeyler olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. PC Hocası her zaman ki gibi clickbait yapmak için Sahte macun vs 8 termal macun diyerek en fazla farklı alarak bilmeyen insanların dikkatini çekmek için boş bir video yapmış yine ve içine sıvı metal paste eklemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ısı iletkenliği yüzünden işlemcinin ısısı hızlı şekilde soğutucu bloğa aktarılırsa etki edebiliyor. En prime seviye macunlarda bunu görebiliyoruz.
Hocam ısı iletkenliğinin ne olduğunu bilmiyormuşum gibi yorum yapıyorsunuz ama ben size diyorum ki yüzey alanı küçülen maddelerde W/mk değeri yüzlerce değere ulaşmadığı sürece çok fazla etki etmesi fiziki olarak mantıksız gelir diyorum.

Top Bottom