Alınmaz hocam, günümüze göre güçsüz kalıyor. İdaretenlik 1500 civarında Rx 580 alsanız daha kâr edersiniz,5000 liraya alacağınız karta göre.sıfır rx 6500xt nasıldır hocam 5-6 ay kullanıcam
Sıfır Rx 580 bulamazsın. Attığın kartın çipi ya yan sanayidir ya da ikinci el falandır. Senin bütçende sıfır kart alınmaz. En kötü arc a750 var.önerdiğiniz bir site var mı hocam rx 580 almak için ben bunu buldum
Aynen katılıyorum 0 ayarında kullanılmamış hazır sistem çıkması a750 liler hem fena sayılmaz hemde idare eder.Sıfır Rx 580 bulamazsın. Attığın kartın çipi ya yan sanayidir ya da ikinci el falandır. Senin bütçende sıfır kart alınmaz. En kötü arc a750 var.
hocam 3-4-5kya orta performans bi kart alsam yeter zararı falan umrumda değil bir kaç ay kullanıp atıcam zaten konudakiler idarelik onu alcağına şu kadar koy bunu al falan dediler ama kendimi tam anlatamadım maalesefAynen katılıyorum 0 ayarında kullanılmamış hazır sistem çıkması a750 liler hem fena sayılmaz hemde idare eder.
Zayıf kartlara idarelik deyip 0 alırsan elinde patlar çok zarar edersin.
umarım işler planladığın gibi gider.hocam 3-4-5kya orta performans bi kart alsam yeter zararı falan umrumda değil bir kaç ay kullanıp atıcam zaten konudakiler idarelik onu alcağına şu kadar koy bunu al falan dediler ama kendimi tam anlatamadım maalesef
İdarelik kart lazımsa git ikinci elde 700TL ye GT 1030 al kalan 4000 küsür TL paranı çöpe atma.hocam 3-4-5kya orta performans bi kart alsam yeter zararı falan umrumda değil bir kaç ay kullanıp atıcam zaten konudakiler idarelik onu alcağına şu kadar koy bunu al falan dediler ama kendimi tam anlatamadım maalesef
Merhabalar ekran kartım bozulduğu için şu anlık idare edebileceğim bir ekran kartına ihtiyacım var. Maliyeti 4-5 bin tlyi geçmese iyi olur ilerde değiştireceğim çünkü. Aşağıda sistem özellikleri yazıyor uyumlu kart önerirseniz sevinirim.
Sistem:
Amd ryzen 5 3600
Gigabyte b450m s2h
Corsair 8+8 vengeance 3200mhz cl16
Wd 500 gb blue sn550 m2 ssd
2.el dir ez 5700xt kalmaz şimdiye ve zaten driver tarafı sıkıntı o serininSaf güç olarak bu.
Eğer güncellik önemli ise bütçe arttır veya 6500 xt al.