İddia: AMD 9080 XT Geliyor!

Hiç gerçekçi haber değil bana göre.

GDDR7, 3.7- 4.0 GHz vs bunlar çok abartılı söylem. Ve şu zamanda çıkarması hiç mantıklı değil, böyle bir şey yapacağını sanmıyorum AMD'nin. 5080'i alan almış, satan satmış.

Hiç gerçekçi haber değil bana göre.

GDDR7, 3.7- 4.0 GHz vs bunlar çok abartılı söylem. Ve şu zamanda çıkarması hiç mantıklı değil, böyle bir şey yapacağını sanmıyorum AMD'nin. 5080'i alan almış, satan satmış.
Amd hep geriden gelmiştir :D

Amd hep geriden gelmiştir :D

Orası öyle de söylentilerin içeriği çok abartılı. GPU çekirdek hızlarında 4.0 GHz acayip yüksek değer. Bir anda AMD'nin gelip böyle bir bomba patlatacağını sanmam. .:D Olsa bile 6090'a rakip diye o zaman çıkarır. O da 6090'a rakibiz imajı vermek için olur ancak.

9070XT nin Max hızları belli mimarı aynı olacaksa ki muhtemelen normal olarak bu hızların imkansız olduğunu bebek bile anlar. Kart gerçek bile olsa bu çekirdek hızları kolpa keza muhtemelen gddr7 de öyle ama en azından gddr7 teknik olarak mümkün gibi çekirdek hızının aksine

40-45k arasına 5080 gücünde gddr 20gb vram+ birsey gelirse nvdia hayatta 5080 kart satamaz

İyide tamamen bu segmentten çekildiler artık sadece orta segmentte kalacaklardı ben bu kararlarından döneceklerini sanmıyorum çünkü bu şekilde iyi para kazanıyorlar.

Ne yapıyorlarsa yapsınlar ama şu kartları ucuz yapsınlar. 9000 serisi fiyatları dünya genelinde facia.

Biz şu üst modeli yaptık bunu alın demek yerine şu fsrı ve rtyi biraz daha adam etseler bir sonraki seride çok daha fazla satıcaklar zaten

Madem GDDR7 bellek koyabiliyordunuz. Önceki modellere niye koymadınız diye sorarlar adama.

Geri