Neler Yeni

IDM Ömür Boyu Satın Alınır Mı Başka Yöntem Var Mı?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
zamanında 240 liraya aldım kafam rahat yt dan dizi vs indirirken kullanıyorum iş yerinde izlemek için yıllık vs olsaydı illegal işlerle uğraşılırda ama 1 kerelik için ilegale bulaşmaya gerek yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
IDM eski bilgisayarda kullanmıştım çok kullanışlı güzel uygulama.
TR Yetkili Satıcı ömür boyu 650 TL diyor sizce mantıklımı? Deneme sürümünü tekrarlama vs bişiler varmış ama şuan oluyormu bilmiyorum.
fdm kullanıyorum mantık aynı ama 650 tl verebilirim dersen mantıklı olur güzel uygulama

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
fdm kullanıyorum mantık aynı ama 650 tl verebilirim dersen mantıklı olur güzel uygulama
Baktım internette yorumlara falan yakalamaları falan iyi değilmiş IDM her konuda daha iyimiş. 650TL ömür boyu için uygun geldi. Format veya sistem parça değişikliğinde sorun olmadığı sürece

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Baktım internette yorumlara falan yakalamaları falan iyi değilmiş IDM her konuda daha iyimiş. 650TL ömür boyu için uygun geldi. Format veya sistem parça değişikliğinde sorun olmadığı sürece
kodu saklarsın bir kenara gene kullanırsın.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
Lisans kodu yok Sana link veriyorlar Sıfır kurulumda o linki el ile indirmeye çalışınca otomatik lisans aktif ediyor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Lisans kodu yok Sana link veriyorlar Sıfır kurulumda o linki el ile indirmeye çalışınca otomatik lisans aktif ediyor
Format attığımda veya başka pc alsam vs sıkıntı olmaz yani yanlış mı anladım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
Format attığımda veya başka pc alsam vs sıkıntı olmaz yani yanlış mı anladım
evet o lisansı aynı anda 2 pc de kullanırsan lisans kalıcı olarak devre dışı kalıyor oyüzden formatladığın Pc de kullanabilirsin yada başka pcde kullanıcaksan programı diğer pcden kaldırdığından emin ol

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
evet o lisansı aynı anda 2 pc de kullanırsan lisans kalıcı olarak devre dışı kalıyor oyüzden formatladığın Pc de kullanabilirsin yada başka pcde kullanıcaksan programı diğer pcden kaldırdığından emin ol
Cevapların için teşekkür ederim. Attığım link TR yetkili satıcı diye geçiyor sıkıntı olcanı sanmıyorum IDM sitesi direk oraya yönlendirme yapıyor. IDM kendi sitesinde ucuz gösteriyor sepette tutar artıyor falan saçmalıklar var

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Talat
dediğini duydum ne olduğunu ve güvenilir mi bilmiyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bir kod oldunu sanmıyorum
ben 2 yıldır kullanıyorum sadece her formattan sonra tekrar yapman gerekıyor o kadar bı sıkıntı yaşamadım..

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
knk çok basit bir işlem var crack değil hiç bir şey değil deneme süren bitene kadar kullanmanı sağlıyor bitse bile bunu kullanıp uzatıyorsun. Sadece soldakini çalıştırıyorsun kayıt defterinde bişey değiştiriyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-30 220914.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-30 220914.png
    12.2 KB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye