IEM Kulaklık Tavsiye

SelimAkoguz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
IEM kulaklık almayı düşünüyorum kulak üstü çok yorduğu için, kablosuz kulak içi Freebuds SE 3 vardı fakat seste gecikme oluyor gibi, bir de ses kalitesi de mikrofon kalitesi de telefona göre daha kötüleşiyor nedense.
Wraith'den Sense Pro almayı düşünüyorum fiyatı uygun başka tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? Benim için mikrofonunun iyi olması önemli. Bütçe hani çok harcamayı düşünmüyorum fakat yine de her bütçeden cidden almaya değer dediğiniz daha pahalı ürünler varsa bakabilirim.

Hocam iemleri pcde kullanıcaksanız ses kartlı bir dönüştürücüyle beraber kullanmanız gerekiyor yoksa sesleri gerçekten çok kötüleşiyor bende cca c12 var cx31993lü bir dönüştürücüyle beraber kullandığımda işimi görmüştü ses kalitesi hifi destekli telefonumla neredeyse benzerdi tek sıkıntı şu oyunlarda silah seslerini kafamın içinde hissediyordum csde ak ile sıkarken gerçekten silah elimdeymişte sıkıyormuşum gibiydi ve yormuştu o yüzden iem kulaklık kullanmayı bıraktım pcde.

Hocam iemleri pcde kullanıcaksanız ses kartlı bir dönüştürücüyle beraber kullanmanız gerekiyor yoksa sesleri gerçekten çok kötüleşiyor bende cca c12 var cx31993lü bir dönüştürücüyle beraber kullandığımda işimi görmüştü ses kalitesi hifi destekli telefonumla neredeyse benzerdi tek sıkıntı şu oyunlarda silah seslerini kafamın içinde hissediyordum csde ak ile sıkarken gerçekten silah elimdeymişte sıkıyormuşum gibiydi ve yormuştu o yüzden iem kulaklık kullanmayı bıraktım pcde.
Yukarıda bahsettiğim kulaklığın kendi dahili ses kartı iş görmez mi? İlla harici bir şey satın almaya gerek var mı ki?

hocam bu iem kulaklıkların içinde o tarz bir ses kartı yok jak çıkışlı olan her kulaklık taktığın cihazın ses kartını kullanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraithde gözüken type c cxli olanı almanız lazım

Geri