İHA operatörü nasıl olunur

BlackVor1

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar bu sene üni. sınavına gireceğim ve uzun süreden beridir havacılığa ilgimden ötürü iha operatörü (pilot) olmayı düşünüyorum.
Sizce bu yolda okumam gereken en iyi bölüm bu mudur? yoksa makina vs. bölümü okumam daha mı avantajlı?

Bilmediğimden soruyorum
İhalar yapay zeka ile çalışmıyor mu ?
operatör ne yapıyor?

Bombalama,kamera yönetimi,insan gözüyle çevre inceleme görevlerini yerine getiriryordur heralde.
Çok pardon ya TR'dekilerde yapay zeka yokmuş. Hatta çoğunda yok , etik kaygılardan dolayı.

Son çıkanda var hocam. AKINCI kod isimli olan. Dünya'da ilk üçe girdi o TİHA.
Korkutucu o zaman. Bana ahlaki olarak pek şey gelmiyor da konuyu kirletmeyeyim. makine okumak daha mantıklı gibi.

Arkadaşlar bu sene üni. sınavına gireceğim ve uzun süreden beridir havacılığa ilgimden ötürü iha operatörü (pilot) olmayı düşünüyorum.
Sizce bu yolda okumam gereken en iyi bölüm bu mudur? yoksa makina vs. bölümü okumam daha mı avantajlı?
operatorlerin coğu baska bolum okuyup sonradan secilen kişiler , baska istediğin bi bölüm oku daha sonra firmalara basvuru yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son çıkanda var hocam. AKINCI kod isimli olan. Dünya'da ilk üçe girdi o TİHA.
yapay zeka derken hedef imha icin degil , ucuş sistemleri icin avionic icin yapay zeka diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,785
Üyeler
188,477
Son üye
DOBLO
Geri