🔥İndirim 🔥IKEA lanespelare mousepad 300 TL🔥

Qck bir süre sonra rengi beyazlıyor ikeanın kumaş kalitesi ve görünüşü daha iyi arada az fark var fakat bu fiyata en iyisini almak isteyen IKEA almalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ki bu

Evet
Desenli olanla düzün farkı nedir? İkiside speed mi?

Klasse'nin en dandik ürünü alt tarafı hemen kırılıyor ve aşırı ince. Dikişleri sık değil göze hiç hitap etmiyor. Masadan kayıyor. Ayrıca pro serisi ile arasında dünya kadar fark var. Tek avantajı boyutu onun haricinde işe yaramaz. Aldım daha öncesinde 5-6 gün kullandım sonra banyo ağzına paspas olarak kullandım 😅
yukarıdada yazdım fiyatına göre güzel ürün tabii ki fiyatlar arttımı ürün kaliteleride değişiyor ben şuanda çakma razer mousepad kullanıyorum mesela :D

Mouse pad kalın ve speed'e yakın bir yüzeyi var. Ben üç ay önce aldım ilk günden bir farkı yok. Qck, purge, gamepower ve lanespeare kullandım. Kayganlık açısından sıralamam gerekirse lanespeare > purge = gamepower > qck diyebilirim.

Ben de mouse pad arıyorum ama masanın büyük kısmını kapatacak şekilde. Şu an iki tane James Donkey 90x30 kullanıyorum.

Kaliteli bir ürün olarak öneriniz var mı arkadaşlar? Masanın boyutu 150x80 falan olabilir. Dediğim üründen iki tane koyunca baya boşluk kalıyor.

Qck bir süre sonra rengi beyazlıyor ikeanın kumaş kalitesi ve görünüşü daha iyi arada az fark var fakat bu fiyata en iyisini almak isteyen IKEA almalı

Tabi ki bu

Evet
hocam qck yi nemli bir bezle siliyorum ve 2 senedir aktif kullanıyorum steelseries ambleminin büzüşmesi dışında bir problem yaşamadım onu da söküp attım zaten. Şimdi masayı kaplayan bir mousepad aldım klassenin ondan devam ediyorum ve iyi gidiyor ikisinin arasındaki farkı gözüm kapalı tam tahlil edemedim bile onun haricinde güzel. Ama ben fiyatı indirimliyken 2 sene önce 100 tl ye almıştım şimdi 300 tl civarına çıkmış sanırım 300 e değmeyebilir.

Ben de mouse pad arıyorum ama masanın büyük kısmını kapatacak şekilde. Şu an iki tane James Donkey 90x30 kullanıyorum.

Kaliteli bir ürün olarak öneriniz var mı arkadaşlar? Masanın boyutu 150x80 falan olabilir. Dediğim üründen iki tane koyunca baya boşluk kalıyor.
Hocam halı alın direkt o nasıl bir boyut

Nesi kötü? Kullananlar ikiye bölünmüş halde bu üründe. Yabancı devletlerde en önerilen ürünlerden biriyken Türkiyede önerilmiyor. Açıklayabilir misin?
1 yıl qck kullanmıştım zamanında son zamanlarda hiç kaymamaya başlayınca yıkamıştım başta düzelir gibi oldu ondan sonra max 2-3 gün içinde eskisi gibi oldu fare baya 0 kayıyordu elimle ittirince bile hareket etmiyordu nerdeyse daha sonra kaliteli ürünleri test ettikçe çöplüğünü iyice fark ediyorsun zaten. ayrıca yabancılar arasında tier listlerde varsa direkt sonda olan bir ürün heavy olan eh denilebilir o da fiyatını hak etmiyor kesinlikle

Knk geldi mi ceza evine dayilari trolluyordun en son
Konuyu ceza evinden günlük izin alıp yazdım hapiste bile sizi düşünüyorum şaka Bir yana her gün kontrol ediyorum şu an bir şey yok

ahaha :D Hocam geniş masa güzel oluyor, daha büyüğünde gözüm var :D doğru düzgün kapatacak bir pad bulamadım. Özel yaptırayım falan dedim ölçülerini verip, onu da bulamadım.
İstediğin mousepad ölçüsünü ve oturduğun ilçeyi söyler misin yardımcı olmaya çalışıyım

Son düzenleme:
3 sene önce konu açmışsın arkadaşlarım yok diye oldu mu merak ettim :d
Knk o konudan 2 3 ay fln sonra baya samimi oldum cogu kisiyle hala arkadasiz daha 2 saat once topluca oyun oynuyorduk ve bu arada bu sene yine ulkenin baska bir tarafina tasindim ama bu sefer boyle bir sorunum yok :D arkadas edindim baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,840
Üyeler
189,333
Son üye
Osman423
Geri