Yardım İkea markus mu Zio fabrik mi ?

Nurus da bakabilirsin aşırı rahatlar ama fiyatları bi tık tuzlu

hocam öneriler olur diye yazıyorum hawk markasının hiçbir ürününü alma
zio koltuk alabilirsin hawk almasaydım zio alırdım yanlış tercih yaptım hawk aldım hawk 8.400tl geliyordu zio 12.000tl koltuğa vermek istemediğim ıcın zıo almadım zio alırsan (cavs) kodunu kullanabilirsin %10 indirim veriyor

Ben de son ana kadar İkea markus alacaktım ama gittim Hawk future aldım. Ağır bir koltuk ben beğenerek kullanıyorum. Komple koltuğa gömülüp klavyeyi göbeğime çekip oyun oynuyorum. Aşırı rahat. Tabi uzun bir süre oturuşta ve aynı pozisyonda bel ağrısı yapar. 40-45 dk bir kalkıp açma germe yapmak lazım. Bu bütün koltuklarda özellikle ofis koltuklarında da geçerli.
Bi baş yastığının konumunu beğenmedim ama bel yastığı güzel. Sağlam duruyor. Tavsiye edebilirim.

Ben de son ana kadar İkea markus alacaktım ama gittim Hawk future aldım. Ağır bir koltuk ben beğenerek kullanıyorum. Komple koltuğa gömülüp klavyeyi göbeğime çekip oyun oynuyorum. Aşırı rahat. Tabi uzun bir süre oturuşta ve aynı pozisyonda bel ağrısı yapar. 40-45 dk bir kalkıp açma germe yapmak lazım. Bu bütün koltuklarda özellikle ofis koltuklarında da geçerli.
Bi baş yastığının konumunu beğenmedim ama bel yastığı güzel. Sağlam duruyor. Tavsiye edebilirim.
hawk chair gelmiş hoş gelmiş

hocam hawk önerenlerin hepsi abarta abarta öneriyor adamlar daha sorunlu yedek 2 haftadır parçayı değiştirmiyor siz gidip hawkı öneriyorsunuz sorun yaşayınca yardımcı olanda yok hawk öneren kim olursa olsun ya para almıştır yada bir yerlerinden sallıyordur tilt oluyorum

hocam hawk önerenlerin hepsi abarta abarta öneriyor adamlar daha sorunlu yedek 2 haftadır parçayı değiştirmiyor siz gidip hawkı öneriyorsunuz sorun yaşayınca yardımcı olanda yok hawk öneren kim olursa olsun ya para almıştır yada bir yerlerinden sallıyordur tilt oluyorum
Neyi abartmışım kardeşim? Senin yaşadığın sorunu biz nereden bilelim? Memnun kaldıysam tabi ki de önereceğim.
Ayrıca para almış, sallıyor muhabbetini gelip burada bana yapma. Ben standart kullanıcıyım. Yukarıda yazmışsın Zio koltuk alsaydım falan diye. Eee o zaman sen de Zio'dan para aldın. Biz nereden bilelim hawk ile kötü tecrübeni belki bir yerinden sallıyorsun? Ya da Zio elemanısın firmayı karalamak için boş boş mesajlar yazıyorsun.

hawk fab kullanıyorum 1 sene oldu neredeyse ve zamanında yağlamasını yaparak kullandım, ses gıcırtı yok, rahatlık olarak oturma kısmı iyi ama bel yatığı ve boyun desteğini hiç beğenmedim, boyun desteğini çıkardım kullanmıyorum bel yastığını da baş kısmına sabitledim kafa yastığı olarak kullanıyorum idare ediyor, yakın zamanda kaliteli bir bel desteği satın alıp öyle kullanacağım, genel malzeme kalitesi premium hissettirmese de sıkıntısız.

yanlış yönlendirmiş olmayayım çünkü tam hatırlamıyorum, 2-3 yıl önce gidip denemistim ikeada markusu. gayet rahat konforlu bi koltuk ama bel kısmının açısı ayarlanmadıgı icin surekli böyle rahat moddasın gibi bişey hissetmiştim. yani koltugu biraz dikleştireyim ciddi oturup oyuna odaklanayım falan tarzı şeyler yapamayacagımı dusundugum icin geri yerel bi magazadan gidip oyuncu koltugu almıstım. birde sırtımla kafam arası biraz fazla boş kalıyodu diye hatırlıyorum oraya bi boyun destegi almak gerekebilir. şahsen gidip kendin deneyimlemen daha dogru olur diye dusunuyorum eger imkan varsa.

Geri