Neler Yeni

İKEA Markus yerine xDrive Tarsus alınır mı

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
markusu 1 yıldır kullanıyorum iyiki almışım diyorum. bu sandalye konusunda parası neyse verip düzgün bir şey almak lazım. ek olarak 10 yıllık bir garantiden bahsediyoruz ve garantiyi bildiğim kadarıyla ikea doğrudan veriyor. para çıkıyorsa kesinlikle markus.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Jiyu
Satıcı ve gönderen amazon olduğu için bu koltukları düşünüyorum sizce alınır mı ?
30 gün içerisinde iade alıyorlar , kapıdan kendileri alıyormuş.
Sizce montajını yaptıktan sonra geri çıkarması zor mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

xdrive konak alınır, tüm xdrive modellerini denedim, bir konak bir de altay modeli rahat geldi.
Bunlardan birini alabilirim en fazla çünkü satıcı gönderici amazon ve bütçe aşıyor diğerleri.
Xdrive tarsus denediniz mi ? o güzel mi ?

coolsnow

80+
Satıcı ve gönderen amazon olduğu için bu koltukları düşünüyorum sizce alınır mı ?
30 gün içerisinde iade alıyorlar , kapıdan kendileri alıyormuş.
Sizce montajını yaptıktan sonra geri çıkarması zor mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlardan birini alabilirim en fazla çünkü satıcı gönderici amazon ve bütçe aşıyor diğerleri.
Xdrive tarsus denediniz mi ? o güzel mi ?
Amazon o koltuğu kapıdan iade alabilir mi bilmiyorum. Buna güvenerek almayın bence. En iyisi denemek. Şahsen tüm modelleri denedim, bu tarz gaming koltuklarının temel beğenmediğim kısmı kafayı öne itiyor olması. Yanlardaki destekler koltukta hareket kabiliyetini azaltıyor, öne doğru itiyor.

Tarsus ve konak ikisi de bana rahat geldi, otururken hareket imkanı sunuyor.Tarsusun arkası file olduğu için beklediğim desteği bulamadım. Bir de tarsusun kafa desteği sabit.
En iyisi deneyerek alın

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Jiyu
Amazon o koltuğu kapıdan iade alabilir mi bilmiyorum. Buna güvenerek almayın bence. En iyisi denemek. Şahsen tüm modelleri denedim, bu tarz gaming koltuklarının temel beğenmediğim kısmı kafayı öne itiyor olması. Yanlardaki destekler koltukta hareket kabiliyetini azaltıyor, öne doğru itiyor.

Tarsus ve konak ikisi de bana rahat geldi, otururken hareket imkanı sunuyor.Tarsusun arkası file olduğu için beklediğim desteği bulamadım. Bir de tarsusun kafa desteği sabit.
En iyisi deneyerek alın
müşteri hizmetleri ile konuştum alıyorlarmış.
Tarsus bana da güzel geldi fakat deneyemedim ve amazon satmıyor :(
Xdrive mağazasına gittim anka'ya kısa süreliğini oturdum öyle denemedim sadece düz oturdum.
Daha önce ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadığım için ne kadar iyi bilmiyorum :( biraz ağır gibi duruyordu

coolsnow

80+
müşteri hizmetleri ile konuştum alıyorlarmış.
Tarsus bana da güzel geldi fakat deneyemedim ve amazon satmıyor :(
Xdrive mağazasına gittim anka'ya kısa süreliğini oturdum öyle denemedim sadece düz oturdum.
Daha önce ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadığım için ne kadar iyi bilmiyorum :( biraz ağır gibi duruyordu
Kapıdan 50 kiloluk koltuğu geri alıyorlarsa çok iyi.
Konak modelinin üst kısmı bildiğin döküm çelik, 30 kilo var. Alt kısmıyla beraber 40 kilo vardır. Mağazaya gittiyseniz her koltuğu deneyin, çünkü koltuk işi boya, kiloya ve fiziğe bağlı değişen bir şey. Sonrasında istediğiniz yerden alırsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Jiyu
Kapıdan 50 kiloluk koltuğu geri alıyorlarsa çok iyi.
Konak modelinin üst kısmı bildiğin döküm çelik, 30 kilo var. Alt kısmıyla beraber 40 kilo vardır. Mağazaya gittiyseniz her koltuğu deneyin, çünkü koltuk işi boya, kiloya ve fiziğe bağlı değişen bir şey. Sonrasında istediğiniz yerden alırsınız.
yaşadığım yerde çok mağaza yok , xdrive mağazasına gittim pahalı modeller vardı. Biraz anka'ya oturdum ama çok bir şey anlamadım.
50 kilo çok fazla , evin içine kadar olmayabilir ama en azından şubeye götürmeme gerek yok.
Zaten amazon'un kendi şubesi de yok , dış kapıya kadar götürmeye çalışırım ama 30kg'dan fazlasına gücüm yetmez :(
ne yapabilirim sence ?

Top Bottom