equionx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 167
ben mevzuyu anlamadım ama iki tavsiye verip çıkıcam 3 gün kullanıp sağlığının düşeceğini zannetmiyorum andik gundik taşınabilir kablolarla kullanıldıysa zaten arızalı harddisktir laptobunu al hdd sentineli indir git birde 3.0 harici hdd kutusu ve kablosu al dene al .Yeşil olandan vardı yeni aldım birisi sıfır kullanmış 3 gün felan sağlığı düşmüş direkt
Aldim sorunsuz çalışıyor ikisi dende var sadece nasıl 3-4 gün çalışıp sağlığı düştü onu anlamadım yeşilin çalışma sureside okadar yazıyor cunki merak ettim sadeceben mevzuyu anlamadım ama iki tavsiye verip çıkıcam 3 gün kullanıp sağlığının düşeceğini zannetmiyorum andik gundik taşınabilir kablolarla kullanıldıysa zaten arızalı harddisktir laptobunu al hdd sentineli indir git birde 3.0 harici hdd kutusu ve kablosu al dene al .
sağlığı yüzde kaç ? desenki ssd normal derim çünkü bi aralar chia vardı deli gibi günlük bilmem kaç tb yazan vardı günlük derdimki mining parçası .Aldim sorunsuz çalışıyor ikisi dende var sadece nasıl 3-4 gün çalışıp sağlığı düştü onu anlamadım yeşilin çalışma sureside okadar yazıyor cunki merak ettim sadece