asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 118
Kız arkadaşımla korku oyunu oynamak istiyorum güzel bi korku oyunu önerebilir misiniz
önerdiginiz var mı korku oyunuroblox korku oyunlarına bakabilirsin bazıları çok kaliteli oluyor bende manitamla oynamıştım keyif verici.
the rake var çok gerici oyundur , doors var inanılmaz keyifli 1-2 tane daha vardı ama unuttum şimdi , steam de korku oyunları hakkında pek bilgim yok.önerdiginiz var mı korku oyunu
teşekkürler hocamthe rake var çok gerici oyundur , doors var inanılmaz keyifli 1-2 tane daha vardı ama unuttum şimdi , steam de korku oyunları hakkında pek bilgim yok.
Hocam çok korku oyunu bilmiyorum belki korku oyununa girebilecek dying light serisi olabilir geceleri harbi geriyor adamı başka bir oyun olarak biraz farklı önereyim baldurs gate 3 oynayabilirsiniz beraber aynı partide birbirinize uygun strateji uygulayarak falan oynayabilirsiniz eğleneceğinizi düşünüyorumteşekkürler hocam
teşekkürler hocamHocam çok korku oyunu bilmiyorum belki korku oyununa girebilecek dying light serisi olabilir geceleri harbi geriyor adamı başka bir oyun olarak biraz farklı önereyim baldurs gate 3 oynayabilirsiniz beraber aynı partide birbirinize uygun strateji uygulayarak falan oynayabilirsiniz eğleneceğinizi düşünüyorum