Neler Yeni

Yardım İki tablet arasında kaldım yardım edin

MSerhat0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Çetiner
Huawei Matepad 11.5 ve Samsung s9fe arasında kaldım. Samsung yanında kalemle geliyor fakat huaweide şuan tablet klavyeli ve yanında kalem ile mouse hediyesi var. Huawei 14000 samsung 13.250tl. Huaweinin işlemcisi de ekranı da daha iyi görünüyor fakat hem huaweide google uygulamaları olmaması hem de ilerde samsung telefon alma hedefimden dolayı samsung mu tercih etmeliyim huawei mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız?

tyrong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aizen sosuke
Huawei MatePad 11.5 bence

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,793
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Huawei Matepad 11.5 ve Samsung s9fe arasında kaldım. Samsung yanında kalemle geliyor fakat huaweide şuan tablet klavyeli ve yanında kalem ile mouse hediyesi var. Huawei 14000 samsung 13.250tl. Huaweinin işlemcisi de ekranı da daha iyi görünüyor fakat hem huaweide google uygulamaları olmaması hem de ilerde samsung telefon alma hedefimden dolayı samsung mu tercih etmeliyim huawei mi bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız?
İyzico ile 12.899 TL'e geliyor. Dimensity 8350 işlemci, kalem hediyesi ve çok iyi bataryası var. Attığınız 2 cihazdan çok daha iyi.

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Aydın
ipad bence :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Keser
Bütçeme göre ipad almak istesem 64gb alabilirim anca. O yüzden eledim onu direk
Android tabletler ipad kadar uzun ömürlü ve hızlı olmayacak, ekran olarak özellik olarak iyi görünebilir ama tablet konusunda apple gerçekten iyi. Yine de depolama alanı kesinlikle yetmeyecekse almamak mantıklı.

Top Bottom