İkinci el 3090 alınır mı?

bekape

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
16000
Bu bütçe ile 3090 arıyorum. Şuan RX590 kullanıyorum. Yapay zeka uygulamaları için bu bütçede en iyi kart 3090 sanırım. İkinci el mining'li bile olsa bu kart alınır mı? Bu Facebook'ta ikinci el satış yapanlara güvenilir mi? Daha mantıklı alınacak başka bir kart var mı?

Test edip sağlamlığından emin olduğun kart alınır tabii.

testler normalse alınır ama ben 2.ele sıcak bakmıyorum guvenemedıgımden dolayı en azından kendı acımdan sunuda belırteyı o kartı beslemek ıcın saglam psu gerek bence

testler normalse alınır ama ben 2.ele sıcak bakmıyorum guvenemedıgımden dolayı en azından kendı acımdan sunuda belırteyı o kartı beslemek ıcın saglam psu gerek bence
Test derken furmark testlerini mi kast ediyoruz?

Hocam nasıl test edeceğim? Fiziksel olarak neyine bakmam gerekiyor? Yurtdışından alınan kartlar mevcut.

3Dmark Firestrike, Superposition benchmark testleri en ağır testlerdir. USB belleğe superpostion benchmark kurup teste gitsen o bile yeter.

Kart açılmışmı açılmamışmı diye arkasındaki vida üstü minik yuvarlak etiketlerden anlarsın, etiket yok yada delinmiş ise açılmıştır.

Temiz ise alınır, GPU World Türkiye Face Grubuna bakınız.

3Dmark Firestrike, Superposition benchmark testleri en ağır testlerdir. USB belleğe superpostion benchmark kurup teste gitsen o bile yeter.

Kart açılmışmı açılmamışmı diye arkasındaki vida üstü minik yuvarlak etiketlerden anlarsın, etiket yok yada delinmiş ise açılmıştır.
aslında açıp tekrar kapattıktan sonra yeni etiket takabilecekleri için etiket işi biraz saçma geliyor.O yüzden tek yapabilceği şey test etmek gibi

aslında açıp tekrar kapattıktan sonra yeni etiket takabilecekleri için etiket işi biraz saçma geliyor.O yüzden tek yapabilceği şey test etmek gibi

Olsun yine çoğunluk akıl edip uğraşmıyor bunla :D.

17K'ya bu kart değer mi? 3 ay mining yapılmış yazanlar var. Testte bir sorun yoksa alınır diyorsunuz. 3090'ın LHR versiyonları yok sanırım. Alınmayacak bir marka var mı? (MSI, PNY, Gainward gibi)

2022 ekim ayından beri bir sürü ikinci el ekran kartı kullandım, kullanıyorum, çok memnunum. Alınır o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,308
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri