Puahahaagsg20 nin üstünü ben vermezdim şahsen.
kardeş alayını kendine sakla, ikinci el ürün alıyorsun bırakta fiyatı cazip olsun %20 ucuz diye gidip 2. el parça kullanmak akıl işimi sence ?Puahahaagsg
ne diyosunabi 10bin var yardımcı olurmusun
2 3 aylık neredeyse 15 20 ay garantisi var 20 satanda ahmaktırkardeş alayını kendine sakla, ikinci el ürün alıyorsun bırakta fiyatı cazip olsun %20 ucuz diye gidip 2. el parça kullanmak akıl işimi sence ?
raporladım seni rahatsız heriftung tung tung sahur
dostum ben en son ekran kartı aldığımda rx 580'di bu kart parayı adama vermeden ekran kartının içini açtım vidalar değiştirilmiş üzerine ekstra etiket vurulmuştu makineden çıkartılıp o adamda bana yeni olduğunu söylemişti ama yalandı termal macunu ölmüş daha başa gitmiş vramlerden 1 tanesi patlamış oyunlarda 3 gb den 4. gb vram e geçtiği gibi lap diye donmalar kasmalar yaşatıyordu hata veriyordu yer yer bu gözler bunuda gördü , sıfır paketleme makineleri ile ikinci el parçalarının 0 gibi satılıp sahte fatura yapıldığınada şait oldu adamlar vatan bilgisayar vb yerlerden gidip kutuları açıp dümenden arkalarındaki kodu alıyordu sonra makineden çıkartıp aynı kodları bunlara yapıştırıp garanti sorgulatıyordu internette gelenlere 1 aylık 2 aylık diyorlardı rx 480 sattığım kartları rx 580 biosu atıp yükseltiyor daha pahalıya satıyor insanları kandırıyorlardı bırakta ikinci el de hayvan gibi ucuz fiyat olsun çok tehlikeli ikinci el2 3 aylık neredeyse 15 20 ay garantisi var 20 satanda ahmaktır
Senin yaşadığın ve adamın yaşayacağı bir olmaz herkesi dolandırıcı gözüyle bakıyorsunuz alırken adam akıllı test yaparsınız güzelse alırsın kötüyse vazgeçersinraporladım seni rahatsız herif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum ben en son ekran kartı aldığımda rx 580'di bu kart parayı adama vermeden ekran kartının içini açtım vidalar değiştirilmiş üzerine ekstra etiket vurulmuştu makineden çıkartılıp o adamda bana yeni olduğunu söylemişti ama yalandı termal macunu ölmüş daha başa gitmiş vramlerden 1 tanesi patlamış oyunlarda 3 gb den 4. gb vram e geçtiği gibi lap diye donmalar kasmalar yaşatıyordu hata veriyordu yer yer bu gözler bunuda gördü , sıfır paketleme makineleri ile ikinci el parçalarının 0 gibi satılıp sahte fatura yapıldığınada şait oldu adamlar vatan bilgisayar vb yerlerden gidip kutuları açıp dümenden arkalarındaki kodu alıyordu sonra makineden çıkartıp aynı kodları bunlara yapıştırıp garanti sorgulatıyordu internette gelenlere 1 aylık 2 aylık diyorlardı rx 480 sattığım kartları rx 580 biosu atıp yükseltiyor daha pahalıya satıyor insanları kandırıyorlardı bırakta ikinci el de hayvan gibi ucuz fiyat olsun çok tehlikeli ikinci el
Senin başından alfa dolandırıcılık geçmiş vallahi. Parçalar yeni olduğu için öyle bir durum yaşayacağımı düşünmüyorum.raporladım seni rahatsız herif
dostum ben en son ekran kartı aldığımda rx 580'di bu kart parayı adama vermeden ekran kartının içini açtım vidalar değiştirilmiş üzerine ekstra etiket vurulmuştu makineden çıkartılıp o adamda bana yeni olduğunu söylemişti ama yalandı termal macunu ölmüş daha başa gitmiş vramlerden 1 tanesi patlamış oyunlarda 3 gb den 4. gb vram e geçtiği gibi lap diye donmalar kasmalar yaşatıyordu hata veriyordu yer yer bu gözler bunuda gördü , sıfır paketleme makineleri ile ikinci el parçalarının 0 gibi satılıp sahte fatura yapıldığınada şait oldu adamlar vatan bilgisayar vb yerlerden gidip kutuları açıp dümenden arkalarındaki kodu alıyordu sonra makineden çıkartıp aynı kodları bunlara yapıştırıp garanti sorgulatıyordu internette gelenlere 1 aylık 2 aylık diyorlardı rx 480 sattığım kartları rx 580 biosu atıp yükseltiyor daha pahalıya satıyor insanları kandırıyorlardı bırakta ikinci el de hayvan gibi ucuz fiyat olsun çok tehlikeli ikinci el
umarım yaşamazsın, bende senin gibi düşünüyordum o aralar o yüzden mal satarken bile bir yerlerine muhakkak imzamı bırakırım kimsenin göremeyeceği şekildeSenin başından alfa dolandırıcılık geçmiş vallahi. Parçalar yeni olduğu için öyle bir durum yaşayacağımı düşünmüyorum.
illaki ama ehliyet dersime giren hoca hep etrafında gördüğün herkesi kör ve ***** gibi düşün derdi o sözü sanırım ikinci el piyasası içinde söyleyebiliriz.Senin yaşadığın ve adamın yaşayacağı bir olmaz herkesi dolandırıcı gözüyle bakıyorsunuz alırken adam akıllı test yaparsınız güzelse alırsın kötüyse vazgeçersin
3 ay kullanmış ekran kartı zaten 18k gelmişsin 20e alırım anca diyo bi akıllı sen varsınkardeş alayını kendine sakla, ikinci el ürün alıyorsun bırakta fiyatı cazip olsun %20 ucuz diye gidip 2. el parça kullanmak akıl işimi sence ?
ne diyosun
Şu sisteme 20kya almaya çalışıp bonkörlük yapıyormuş gibi davranan birinin 2.el ürünü sıfır fiyatından ilana koyup açıklamaya da pazarlık yok son fiyattır yazmama ihtimali yokumarım yaşamazsın, bende senin gibi düşünüyordum o aralar o yüzden mal satarken bile bir yerlerine muhakkak imzamı bırakırım kimsenin göremeyeceği şekilde
illaki ama ehliyet dersime giren hoca hep etrafında gördüğün herkesi kör ve ***** gibi düşün derdi o sözü sanırım ikinci el piyasası içinde söyleyebiliriz.
18k ekran kartı olunca 0 fiyatındanmı satılması gerekiyor saçma sapan konuşma, 2. el piyasası tehlikeli bonkörlük yapıyormuşum gibi de davranmadım 30 sa 0 sistem 20 ye alırsın ikinci elde minimum düşmen gereken tutar budur alaycı ***** saçma sözlerini kendine sakla3 ay kullanmış ekran kartı zaten 18k gelmişsin 20e alırım anca diyo bi akıllı sen varsın
Şu sisteme 20kya almaya çalışıp bonkörlük yapıyormuş gibi davranan birinin 2.el ürünü sıfır fiyatından ilana koyup açıklamaya da pazarlık yok son fiyattır yazmama ihtimali yok![]()
@tung tung tung sahur bu kardeşimiz 10kya rtx6090 Super BMW oc v15plus satıyor seninle irtibata geçsin anlaşın aranızda18k ekran kartı olunca 0 fiyatındanmı satılması gerekiyor saçma sapan konuşma, 2. el piyasası tehlikeli bonkörlük yapıyormuşum gibi de davranmadım 30 sa 0 sistem 20 ye alırsın ikinci elde minimum düşmen gereken tutar budur alaycı ***** saçma sözlerini kendine sakla
olur 2 troll hesabın sahibi olan sana fazla yorum yapmicam sadece internet troll ü olmak çocuk yaşında seni eğlendirebilir ama ilerde oturmamış karakterin sana fazlasıyla yük olucak@tung tung tung sahur bu kardeşimiz 10kya rtx6090 Super BMW oc v15plus satıyor seninle irtibata geçsin anlaşın aranızda