aldın mı alacak mısın alacaksan kaç paraya ne alacaksın paylaşır mısınİlk defa ikinci el bir alışveriş yapıyorum. Deneyimsizim. Ekran kartı geldiğinde neye dikkat etmem lazım? Bir sorunu varsa nasıl anlarım?
furmark testi yaptırmalısın garantisi var mı yok mu ona dikkat et kutusu felanda olsun mining yapıldı mı diye sor pcie slotuna takarken ki ekran kartının dişlerinde yırtılma çözülme var mı diye bak bir de coil whine yani bu cızırtı oluyordu eğer varsa rahatsız edici ses seviyesinde mi ona dikkat et içinin açılıp açılmadığını vidalarından bak yine de vida açılınca garanti kapsamından çıkıyor orda vidanın üstünde etiketi olur normaldeİlk defa ikinci el bir alışveriş yapıyorum. Deneyimsizim. Ekran kartı geldiğinde neye dikkat etmem lazım? Bir sorunu varsa nasıl anlarım?
Aldım. Asus TUF Gaming RTX3060ti.aldın mı alacak mısın alacaksan kaç paraya ne alacaksın paylaşır mısın
Furmark testi adam yapamadı. Kutu, fatura, garanti her şey vardı. Mining yapılmadığını söyledi. Dişlerde yırtılma çözünme nasıl oluyor hiç bilmiyorum. İçi açılmamış dedi satıcı. Vidanın üstünde nasıl bir etiket var bilmiyorum da.furmark testi yaptırmalısın garantisi var mı yok mu ona dikkat et kutusu felanda olsun mining yapıldı mı diye sor pcie slotuna takarken ki ekran kartının dişlerinde yırtılma çözülme var mı diye bak bir de coil whine yani bu cızırtı oluyordu eğer varsa rahatsız edici ses seviyesinde mi ona dikkat et içinin açılıp açılmadığını vidalarından bak yine de vida açılınca garanti kapsamından çıkıyor orda vidanın üstünde etiketi olur normalde
Hocam bu konuya bir göz atabilirsiniz.Aldım. Asus TUF Gaming RTX3060ti.
Furmark testi adam yapamadı. Kutu, fatura, garanti her şey vardı. Mining yapılmadığını söyledi. Dişlerde yırtılma çözünme nasıl oluyor hiç bilmiyorum. İçi açılmamış dedi satıcı. Vidanın üstünde nasıl bir etiket var bilmiyorum da.
vidanın üstünde warranty yazar açılmamış ise diş konusunda ise çok ayrıntıya giriyor yani ekran kartı çalışıyorsa problem yokAldım. Asus TUF Gaming RTX3060ti.
Furmark testi adam yapamadı. Kutu, fatura, garanti her şey vardı. Mining yapılmadığını söyledi. Dişlerde yırtılma çözünme nasıl oluyor hiç bilmiyorum. İçi açılmamış dedi satıcı. Vidanın üstünde nasıl bir etiket var bilmiyorum da.
Furmark yaz indir 1080P 0MSSA ile 10-15DK test yap karta.Furmark testi nasıl yapılıyor YouTube da videolar var mı?
4x ve ya 8x fxaa de test etmesi daha sağlıklı olmaz mı?Furmark yaz indir 1080P 0MSSA ile 10-15DK test yap karta.
Olmaz. En fazla 1080P 0X zorlar.4x ve ya 8x fxaa de test etmesi daha sağlıklı olmaz mı?