Neler Yeni

İkinci el gtx 1070 nasıldır asus dual vs asus strix

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
arkadşalar merhaba daha buraya ilk mesajım yanlış bir şey yaparsam affedin iki sorum var biri ikinci el gtx 1070 alınrımı diğeride 1070 strix vs 1070 dual linkleri koyuyorum
hangisi sizce

kamyoncu36

80+ Bronze
Strix tabii ki de

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Strix iyi de çok pahalı be hocam.

Efem1905

80+ Bronze
arkadşalar merhaba daha buraya ilk mesajım yanlış bir şey yaparsam affedin iki sorum var biri ikinci el gtx 1070 alınrımı diğeride 1070 strix vs 1070 dual linkleri koyuyorum
hangisi sizce
İlki sıfırmış bence 1.

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
Ya daha linke girmeden yanlış yönlendirmeyin ya insanları az saygı duyun yalandan cevaplamayın, hocam 1. ürün sıfır kapalı olduğu için onu tercih edin iki model’de aynı FPS değerlerine sahip ve daha ucuz sakın hata yapmayın strix’i alıp lütfen.

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya daha linke girmeden yanlış yönlendirmeyin ya insanları az saygı duyun yalandan cevaplamayın, hocam 1. ürün sıfır kapalı olduğu için onu tercih edin iki model’de aynı FPS değerlerine sahip ve daha ucuz sakın hata yapmayın strix’i alıp lütfen.
teşekürler hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: M2yy

Umut0526

80+ Silver
Strix almanızı öneririm. Mining yapılmadığına eminseniz almanızı öneririm.

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: M2yy

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
teşekürler hocam
Rica ederim ne demek her zaman burdayız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Strix almanızı öneririm. Mining yapılmadığına eminseniz almanızı öneririm.Bizim eski evin orlardaymış
İlk ürün sıfır diğer ürün ikinci el ve daha ucuz şaka mı yapıyorsunuz siz milletti yanlış yönlendirmeyin artık.

Umut0526

80+ Silver
Rica ederim ne demek her zaman burdayız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk ürün sıfır diğer ürün ikinci el ve daha ucuz şaka mı yapıyorsunuz siz milletti yanlış yönlendirmeyin artık.
Ben kimseyii yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum. Ve öyle bir şey yapmam da kimseyi bilip bilmeden suçlayamazsınız

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
Ben kimseyii yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum. Ve öyle bir şey yapmam da kimseyi bilip bilmeden suçlayamazsınız
Suçlamıyorum görünen köy klavuz istemez mantıklı baktığınızda strix modeli iyi soğutmalı ona bir şey demiyorum ama diğer modeli alınca da sıcaklıktan dolayı yanacakmış gibi davranıyor millet neden bu arkadaşımız sıfır kullanmak yerine ikinci el bir ürün kullansın ki? Ayrıca her iki kartında 1 FPS fazlası yok birbirinden mimarisi aynı her ikisi de 1070 ve 1. Ürünü Dual’ı almamak için bir sebep yok.

whoamii

80+ Silver
Suçlamıyorum görünen köy klavuz istemez mantıklı baktığınızda strix modeli iyi soğutmalı ona bir şey demiyorum ama diğer modeli alınca da sıcaklıktan dolayı yanacakmış gibi davranıyor millet neden bu arkadaşımız sıfır kullanmak yerine ikinci el bir ürün kullansın ki? Ayrıca her iki kartında 1 FPS fazlası yok birbirinden mimarisi aynı her ikisi de 1070 ve 1. Ürünü Dual’ı almamak için bir sebep yok.
Adam sadece Strix öneririm demiş, Dual'in soğutması kötü diye bir şey dememiş?

Top Bottom