ikinci el iphone 8 kaça alınır

Reaksiyon skoru
98
Şu anda redmi note 8 kullanıyorum ama telefon aşırı şekilde donuyor ve kitlenip açılmıyor ara sıra. Arkadaşımda iphone 8 var ön ve arka cam kırık kasa çizik yani komple bir revizyon lazım telefona sizce kaç para teklif etmeliyim

elindeki telefonla idare et, biraz daha para biriktirip yine 2. el de olsa sağlam bir telefon al. yok arkası kırık yok önü kırık. yarın düşürüp çöp etmeyeceğinin garantisi yok. azıcık daha eli yüzü düzgün cihazlara bakarsın

Şu anda redmi note 8 kullanıyorum ama telefon aşırı şekilde donuyor ve kitlenip açılmıyor ara sıra. Arkadaşımda iphone 8 var ön ve arka cam kırık kasa çizik yani komple bir revizyon lazım telefona sizce kaç para teklif etmeliyim
Dostum ona edeceğin masrafa SE2 bile alırsın 2. el, hiç gerek yok.

Normalde zaten yaz tatilinde iyi bir telefon alacağım şu anlık idare etmek için düşünüyorum bunu 2 bine zorlasam alırım telefonu tek sıkıntısı ön arka cam kırık en azından iPhone bu stabil çalışır elimdeki telefon kullanamayacağım seviyeye geldi artık.

Normalde zaten yaz tatilinde iyi bir telefon alacağım şu anlık idare etmek için düşünüyorum bunu 2 bine zorlasam alırım telefonu tek sıkıntısı ön arka cam kırık en azından iPhone bu stabil çalışır elimdeki telefon kullanamayacağım seviyeye geldi artık.
bende de redmi note 8 var, evet kasıyor donuyor vs ama kullanılamayacak seviyede değil. Telefon numaralarıdır, resimlerdir falan önemli bilgileri bilgisayara aktar telefonu fabrika ayarlarına döndür. biraz da olsa rahatlar tahminen

Eğer yazın değiştireceksen temiz bir 6S bile fazla fazla görür işini. Kırık telefonu satması kolay olmaz pek elinde kalabilir. Ancak ben kullanırım sıkıntı yok diyorsan alabilirsin dostum.

Geri