Neler Yeni

İkinci El İphone Alınır Mı ?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bence İkinci El telefon alınmaz Ama eğer temiz bulursan alabilirisn.

faustiN

80+
tessekurler telefonculara soralım bakalım ıphone 7 bulmak zor olucak herhalde :D

(Evo)lution

80+ Bronze
Sana oyle geliyor android kadar kasmıyordur ona lafım yok. Guncelleme almiyor ve yavaşlıyor.
En son giriş seviyesi android cihaz veya 2012 den kalma S3 kullandınız herhalde. Yedek cihaz olarak S8 kullanıyorum hala akıcı ve gayet güzel bir şekilde çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
iPhone 8 den aşağısı kesinlikle alınmaz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Daha 1 buçuk ay once İphone 8 aldım kardeşime. Alırken dikkat etmen gerekenler şunlar; imei numarası, ahize, hoparlorler, parmak izi, tuşlar, dokunmatik (her yere basmaya çalış), şar kablosu girişi, on ve arka kamera netliği odağı. Aklıma daha gelmedi ama en onemlisi imei.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Daha 1 buçuk ay once İphone 8 aldım kardeşime. Alırken dikkat etmen gerekenler şunlar; imei numarası, ahize, hoparlorler, parmak izi, tuşlar, dokunmatik (her yere basmaya çalış), şar kablosu girişi, on ve arka kamera netliği odağı. Aklıma daha gelmedi ama en onemlisi imei.
Memlunmusunuz iphone 8 den ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Memlunmusunuz iphone 8 den ?
İş goruyor. Memnunuz. Kullanan ben değilim :D Kardeşim on numara diyor. Tek eksisi batarya olabilir birde küçük kalıyor şimdiki telefonlara oranla.

faustiN

80+
nereden aldın ?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
İPhone 7 alınmaz.
8 bile alınmaz. En az 8 Plus.

Son düzenleme:
Top Bottom