Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
Bence İkinci El telefon alınmaz Ama eğer temiz bulursan alabilirisn.
En son giriş seviyesi android cihaz veya 2012 den kalma S3 kullandınız herhalde. Yedek cihaz olarak S8 kullanıyorum hala akıcı ve gayet güzel bir şekilde çalışıyor.Sana oyle geliyor android kadar kasmıyordur ona lafım yok. Guncelleme almiyor ve yavaşlıyor.
iPhone 8 den aşağısı kesinlikle alınmaz.nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?
android fanboi?Sana oyle geliyor android kadar kasmıyordur ona lafım yok. Guncelleme almiyor ve yavaşlıyor.
Memlunmusunuz iphone 8 den ?Daha 1 buçuk ay once İphone 8 aldım kardeşime. Alırken dikkat etmen gerekenler şunlar; imei numarası, ahize, hoparlorler, parmak izi, tuşlar, dokunmatik (her yere basmaya çalış), şar kablosu girişi, on ve arka kamera netliği odağı. Aklıma daha gelmedi ama en onemlisi imei.
İş goruyor. Memnunuz. Kullanan ben değilim Kardeşim on numara diyor. Tek eksisi batarya olabilir birde küçük kalıyor şimdiki telefonlara oranla.Memlunmusunuz iphone 8 den ?
nereden aldın ?Daha 1 buçuk ay once İphone 8 aldım kardeşime. Alırken dikkat etmen gerekenler şunlar; imei numarası, ahize, hoparlorler, parmak izi, tuşlar, dokunmatik (her yere basmaya çalış), şar kablosu girişi, on ve arka kamera netliği odağı. Aklıma daha gelmedi ama en onemlisi imei.
Sahibinden üzerinden birisiyle konuşup anlaştım. 2.700tl ye aldım. Tek kusuru batarya 81di. Onu da değiştirdim Toplam maliyeti 3k oldu bana.nereden aldın ?
İPhone 7 alınmaz.nasıl alıcam onu bıle bılmıyorum ıphone 7 ıcın paramı bırıktırdım sızce nasıl almalıyım sahıbınden uzerındenmı veya telefoncuları gezerek mı almam lazım ayrıyetten nelere dıkkat etmem lazım ?