istanbul içi yazmayı unutmuşum özür dilerim
6900xt ile driver sorunu yaşıyorum bayadır kayıt falan alırken can sıkıyor saçma sapan mavi ekranlar yiyorum fps çakılıyor vbamd nın neresınden bezdın acaba ? ben 7600xt 6750xt kullandım sorun yasamadım sorun yasayanları cok merak edıyorum acaba nelerden sorun yasadınız
performans düşüşü baya olacak evet ama nvidia istiyorum şuanlık sadeceo civarda alabileceğin sadece 3080 var ama 6900xt falan varken almazdım ben karar senin
4060ti alınmaz
facebooktan 3080 bakın hocam o zaman orda daha güvenilir ve uygun oluyoristanbul içi yazmayı unutmuşum özür dilerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6900xt ile driver sorunu yaşıyorum bayadır kayıt falan alırken can sıkıyor saçma sapan mavi ekranlar yiyorum fps çakılıyor vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
performans düşüşü baya olacak evet ama nvidia istiyorum şuanlık sadece
gwt facebook grubuna hiçbir şekilde giremedim hocam sarı site kurbanı oluyorum bu yüzden ve 13e falan 3080 bulursam onu alma taraftarıyım birkaç ay sonra high tier bi sistem toplamayı düşünüyorum ikinci ele çok yatırım yapmak istemiyorumhocam o paraya 3080iyi evet ama 3080 ti ile geçmeye değer bi fiyat farkını da unutmamak lazım. 15.500-16.500 arasında çok yıpranmamış bi 3080 ti ilaç gibi gelir. facebookta falan da arkadaşların dediği gibi daha iyi şartlarda bulursunuz
Tam olarak ne yaşadın bilmiyorum ama 6800XT ile dediğin sorunları yaşamıyorum kayıt alırken de 1440p 120fps alıyorum. Belki çözümü olan şeylerdriAmd bezdirdiği için nvidiaya geçme kararı aldım 3080 düşünüyorum ama saçma kartlar saçma seviyelerde olduğu için sizden fikir almak istiyorum ne yapmalıyım
7500f ile kullanacağım 2k monitörüm var
hocam eğer bütçe tam 13 ise dediğiniz evet mantıklı ama aşabiliyorsanız 3080 ti'ın geçmeye değer bi fiyat farkı var yanigwt facebook grubuna hiçbir şekilde giremedim hocam sarı site kurbanı oluyorum bu yüzden ve 13e falan 3080 bulursam onu alma taraftarıyım birkaç ay sonra high tier bi sistem toplamayı düşünüyorum ikinci ele çok yatırım yapmak istemiyorum
iyimiş 13 ten 30 a çıkarabilmişsin gün içinde.kazı kazanmı tutturdun?Bütçe şuan 30k hocam 5070 almayı düşünüyorum indirim bekleyip