aldığına değer hocamXBOX düşünmüyorum da hocam.
aldığına değer hocamXBOX düşünmüyorum da hocam.
Arkadaşların dediği gibi, bence se XSS alıp üstüne bir de Game Pass alırsanız tadından yenmez.Hocam o zaman sıfır bir ps 4 pro alıp kırmak daha mantıklı olmaz mı ?
Game Pass...XBOX düşünmüyorum da hocam.
Sıfır PS4 Pro'ların fiyatları da uçtu gitti. Onun yerine önceki mesajlarımda dediğim gibi amazon'dan PS5 Digital Edition kovalayın.Hocam o zaman sıfır bir ps 4 pro alıp kırmak daha mantıklı olmaz mı ?
Ona bakmaya çalışacağım peki ama sıfır PS 4 PRO alıp onu kendim kırabilir miyim ?Sıfır PS4 Pro'ların fiyatları da uçtu gitti. Onun yerine önceki mesajlarımda dediğim gibi amazon'dan PS5 Digital Edition kovalayın.
PS4 PRO kırılabiliyor. Hatta kırıp RDR2 bile oynayabiliyorsunuz. O derece yani.İçinde baktığım kadarıyla PUBG uncharted god of war pes 2020 fifa 2020 gibi oyunlar vardı ve evet orijinal zaten ps 4 pro kırılamıyor olması gerekemez mi ?
Hocam neden ki? Hem sıfır almış olacaksınız hem gamepass olacak hem daha güncel bir konsol olacak. PS4 ömrü çok fazla kalmadı.XBOX düşünmüyorum da hocam.
Sürümünün ne olduğuna bağlı. 7.55 üstü bir sürüme sahip ise sürüm düşürme işlemi yapılması gerektiğinden ve bu da pek kolay bir işlem olmadığından her PS4 Pro'yu kıramazsınız.Ona bakmaya çalışacağım peki ama sıfır PS 4 PRO alıp onu kendim kırabilir miyim ?