İkinci El Psu Önerisi

hyn0d

80+
Reaksiyon skoru
1
IMG_7335.webp
arkadaşlar merhaba sistemimdeki Rx6600 için psuya ihtiyacim var şimdilik idareten 500W lık Powerboost var C4 soyletileri var kokutuyo kasayla beraber gelmişti 600W ve uzeri ne alinir ikinci el mi sifir mu yardimci olur musunuz yoksa kasadaki psu ile idare edeyim mi

İkinci elde de sıfıra yakın satıyorlar sıfır bakman daha mantıklı. Bütçeni yazar mısın? Ayrıca sistemi güncelleme planın var mı ona göre güç kaynağı önerelim.

İkinci elde de sıfıra yakın satıyorlar sıfır bakman daha mantıklı. Bütçeni yazar mısın? Ayrıca sistemi güncelleme planın var mı ona göre güç kaynağı önerelim.
yok hocam yenileme dusunmuyorum butcem maksimum 1000tl civari o yuzden ikinci el dedim

yok hocam yenileme dusunmuyorum butcem maksimum 1000tl civari o yuzden ikinci el dedim
2. elde 1000tlye alacağın psunun şu an ki kullandığından farkı olmaz eğer bütçeyi 2k-2.5k ya esnetebilirsen o zaman sıfır alırsın ve kaliteli alırsın.

Kapasitesi yeterli de kaliteli bir şey değil ama o bütçede oldu da bulabildiğin güç kaynağı bundan farklı olmaz.
biraz idare edebilirim cihaza zarar vermezse problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek
2. elde 1000tlye alacağın psunun şu an ki kullandığından farkı olmaz eğer bütçeyi 2k-2.5k ya esnetebilirsen o zaman sıfır alırsın ve kaliteli alırsın.tesekkurler

Geri