yok hocam yenileme dusunmuyorum butcem maksimum 1000tl civari o yuzden ikinci el dedimİkinci elde de sıfıra yakın satıyorlar sıfır bakman daha mantıklı. Bütçeni yazar mısın? Ayrıca sistemi güncelleme planın var mı ona göre güç kaynağı önerelim.
O zaman bunu kullan gittiği yere kadar.yok hocam yenileme dusunmuyorum butcem maksimum 1000tl civari o yuzden ikinci el dedim
rx 6600 500W ta sikinti cikarmaz herhalde ve powerboost tehlikeli degil miO zaman bunu kullan gittiği yere kadar.
Kapasitesi yeterli de kaliteli bir şey değil ama o bütçede oldu da bulabildiğin güç kaynağı bundan farklı olmaz.rx 6600 500W ta sikinti cikarmaz herhalde ve powerboost tehlikeli degil mi
2. elde 1000tlye alacağın psunun şu an ki kullandığından farkı olmaz eğer bütçeyi 2k-2.5k ya esnetebilirsen o zaman sıfır alırsın ve kaliteli alırsın.yok hocam yenileme dusunmuyorum butcem maksimum 1000tl civari o yuzden ikinci el dedim
biraz idare edebilirim cihaza zarar vermezse problem yokKapasitesi yeterli de kaliteli bir şey değil ama o bütçede oldu da bulabildiğin güç kaynağı bundan farklı olmaz.
2. elde 1000tlye alacağın psunun şu an ki kullandığından farkı olmaz eğer bütçeyi 2k-2.5k ya esnetebilirsen o zaman sıfır alırsın ve kaliteli alırsın.tesekkurler
tesekkurlerbiraz idare edebilirim cihaza zarar vermezse problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek