İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

1 Halkın ezici çoğunluğu Müslüman 2. dediklerimi okumaktan acizsiniz 3ünüzde ,ilk olarak bu konuda eğitim reformu yapılacak sonra hukuk reformları hazırlanacak sonra halka bu gösterilecek anlatılacak bunlar zınk diye olan şeyler değil halk kabul ederse olur
Halkın ezici çoğunluğu Müslüman falan değil. İbadetsiz yeni bir dinin dindarı.

Dediğin gibi halkın çoğu müslüman, %20'lik bir kesim değil. Ülkede 1 kişi istemese bile yapamazsın sana ne oluyor?
Hukuku islama göre hazırlayacaksan o zaman Gayrimüslim Türkler ne yapacak, toplumu ötekileştirirsen kendi içimizde bölünürüz şapşik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum uğraşmaya değmez, patlamış mısır fln izliyordur bu.
Demokrasi budur çoğunluğun ve gücü elinde tutanın dediği olur

Halkın ezici çoğunluğu Müslüman falan değil. İbadetsiz yeni bir dinin dindarı.
Kaynak varmı

Dediğin gibi halkın çoğu müslüman, %20'lik bir kesim değil. Ülkede 1 kişi istemese bile yapamazsın sana ne oluyor?
Hukuku islama göre hazırlayacaksan o zaman Gayrimüslim Türkler ne yapacak, toplumu ötekileştirirsen kendi içimizde bölünürüz şapşik.

Dostum uğraşmaya değmez, patlamış mısır fln izliyordur bu.
Kendinden emin bir şekilde saçmalamasının kaynağı nedir acaba? Kafasını pencereden dışarı çıkarması bile yeterlidir şu dönemde.

Hangi halk istiyor ya onu?

Osmanlı Döneminde okuma yazma oranı %3 civarındaydı ve şeriat ile yönetilmeye devam etseydide aynı şekilde gidecekti. Tek kişilik yönetimlerde her zaman çıkar ilişkisi için ülke satılmaya çalışılmıştır. İnsan açgözlü bir varlıktır.
Osmanlı dönemini örnek verirken daha çok ebusuud dönemini örnek vermek istedim ayrıca kadınlar ve okuma yazma oranı ile İslam hukukunun ilişkisini çözemedim çalışıp gelin biraz

Kadir mısıroğlu saçma bir adamdır sevmem

Osmanlı dönemini örnek verirken daha çok ebusuud dönemini örnek vermek istedim ayrıca kadınlar ve okuma yazma oranı ile İslam hukukunun ilişkisini çözemedim çalışıp gelin biraz
Kadın okuma yazma oranıyla alakalı bişey yazmıyor orada, insanların ötekileştirilmesiyle alakalı bir argümanın varsa belirt.

Senin kaynağın nedir? Demokrasi işine geldiği gibi çalışmaz. Bir kez geldi, bir daha gitmez.
Müslüman çoğunluğu için kaynağım
1740510200239.png

Demokrasi budur çoğunluğun ve gücü elinde tutanın dediği olur

Kaynak varmı
Kaynak, direği namaz olan dinin alnı secdeye değmeyen takipçileri ve cemaatsiz camiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,931
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri