İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Uygunsuz Dil
Cok net kaynak(sevgilisini döven adam)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hm napicaz?
o kadar cahilsin ki cidden kendimi tutup son cevabımı veriyorum bahsettiğin adam Kurancı (hepimiz kurancıyız) bizim tabirimizle mealci olarak geçiyor yani senin savunduğun arkadaşın tarafında benim değil

Rapor etsek formun yöneticileri falan nerde şimdi konu bu adam yüzünden kilitlencek boşuna direk bunu engelesinler ya

Ayn hayır konuyu kapatçaklar bunun yüzünden hiç yokktan
Ben pinglemiştim sende bir el at.

Rapor etsek formun yöneticileri falan nerde şimdi konu bu adam yüzünden kilitlencek boşuna direk bunu engelesinler ya

Raporla yazamaz ama konu kitlenir moderetöre bağlı

Abdullah abi aktif etiketleyin görüp gelir büyük ihtimal banlanırım hocam

Oktay Sinanoğlu bu eğitim sisteminin bozulması 1935 yılından sonra başladı diyor.

Bu sistem halen bozulmaya devam ediyor. Bana göre okul okumak boş iş. Bu yüzden her birey kendi kişisel gelişimini başlatmak zorunda yani kendini yetiştirmesi gerekir. Bu gider başkası gelir, o gider öbürü gelir yinede eğitimin çözüleceğini zannetmiyorum ta kî . Paralı okullar kalkıp,köy enstitüleri yeniden açılıncaya kadar

( Aldığı lise eğitimi ile Amerika'da gittiği üniversitede 3 sınıf birden atlayıp dünyanın en geç yaşta profesör olan kişileri arasındadır.)

J9sdQ%3D%3D

Deve sidiği ve diğer aklına takılan konularda çok net kaynaklar verdim sana 6 yaş evlilik muhabbeti ise tamamen şii yalanı zaten kurana ters olduğu için otomatik eleniyor
Dostum Buhari kendisi yazmış Buhari de şii yalanıysa komple tüm hadisler yalan oluyor.

Kadında, atta ve evde uğursuzluk vardır.
Kadın avrettir, dışarı çıktı mı şeytan muttali olur.
Çoktanrıcıların yaşlılarını öldürün.
Zina edenleri öldürün.
On yaşında namaz kılmayan çocuklarınızı dövün
Müslüman cinlere üç gün süre verin. Yine de görünürlerse, onları öldürün.

Sen bu hadislere inanıyor musun mesela sana 20 tane daha böyle hadis sayabilirim. Eğer ayıklama yapacaksak gel incile inanalım ayıklama yaparak. Sence Allah neden Kuran'ın yanına böyle manipüle edilmiş bir kaynak eklesin bak sen bile Kuranla çelişen hadislerin varlığını kabul ediyorsun yani eleme usülüyle hadislere inanacaksak dediğim gibi incile inanabiliriz

Hayır konuyu siz çeviriyorsunuz suçlu ben oluyorum kendi görüşümü savununca mantığınızı cidden anlayamadım

Oktay Sinanoğlu bu eğitim sisteminin bozulması 1935 yılından sonra başladı diyor.

Bu sistem halen bozulmaya devam ediyor. Bana göre okul okumak boş iş. Bu yüzden her birey kendi kişisel gelişimini başlatmak zorunda yani kendini yetiştirmesi gerekir. Bu gider başkası gelir, o gider öbürü gelir yinede eğitimin çözüleceğini zannetmiyorum ta kî . Paralı okullar kalkıp,köy enstitüleri yeniden açılıncaya kadar

( Aldığı lise eğitimi ile Amerika'da gittiği üniversitede 3 sınıf birden atlayıp dünyanın en geç yaşta profesör olan kişileri arasındadır.)

J9sdQ%3D%3D
Krald8r bizim icin

Hayır konuyu siz çeviriyorsunuz suçlu ben oluyorum kendi görüşümü savununca mantığınızı cidden anlayamadım
Biz? Mesajına yanıt verdik diye başladı.

J9sdQ%3D%3D
Kral ekstra bilgi verdiğin için teşekkürler

Dostum Buhari kendisi yazmış Buhari de şii yalanıysa komple tüm hadisler yalan oluyor.

Kadında, atta ve evde uğursuzluk vardır.
Kadın avrettir, dışarı çıktı mı şeytan muttali olur.
Çoktanrıcıların yaşlılarını öldürün.
Zina edenleri öldürün.
On yaşında namaz kılmayan çocuklarınızı dövün
Müslüman cinlere üç gün süre verin. Yine de görünürlerse, onları öldürün.

Sen bu hadislere inanıyor musun mesela sana 20 tane daha böyle hadis sayabilirim. Eğer ayıklama yapacaksak gel incile inanalım ayıklama yaparak. Sence Allah neden Kuran'ın yanına böyle manipüle edilmiş bir kaynak eklesin bak sen bile Kuranla çelişen hadislerin varlığını kabul ediyorsun yani eleme usülüyle hadislere inanacaksak dediğim gibi incile inanabiliriz
Hadisle ilgin yoksa mütevatir hadislere inanırsın veya hadisi alıp bakarsın kuranla çelişiyormu diye bu sana 2. anlatışım tekrar ediyorum hadis bir ilimdir uzaktan ilgilenen adam için buna gerek yok ama burada tartışıyorsak bunlar gerekli hadislerin ravi zinciri vardır araştırıp bakıp söylüyoruz zaten bizde 6 yaş hadisi hem ayetle çelişir hem de şii lerin uyduruğuna dair üniversite tezi var istiyorsan bulup atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri