Neler Yeni

İktisatçı Mahfi Eğilmez: "İlk 4 ayın bütçe açığı 382,5 milyar TL oldu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
adam belli ama. az çok tahmin edilebilir.
Daha denemeden nasıl böyle karar verebilirsin? Ben seni görmeden sana koyun diyebilir miyim? Diyemem tabi ki önce bi konuşup tanışmamız lazım. Kkyi da bir görüp denememiz lazım yapmayin böyle dostlar. Tvlerde kendileri çalıp kendileri oynuyorlar ne hikaye anlatirlarsa oturup körü körüne inanmayın. Ne kk başa geçince camileri kapatacak ne de teröristleri ülkeye alacak. 86 milyon insan buna göz yumar mi saniyorsunuz anlamıyorum.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Tabii canım ülkede 150-200 milyar dolar hasar açan deprem olmadığı için bütçe açığı hiç olmaması lazımdı zaten.

150-200 milyar doların 3-4 trilyon lira yaptığını bilmeyenler 382,5 milyar tl açığı hoş göremez elbette.

EYT'den emekli olan ananıza babanıza ablanıza abinize verilen tonla maaşları çatır çatır yer ama açık nereden diye sormazsınız.

Üstüne merak ediyorum bu Mahfi eğilmez geçen sene açık 19,5 milyar tl iken hükümeti ve ekonomi politikasını takdir mi etmişti?

Merak etmeyin Karadeniz doğalgazı 500-600 milyar dolar ve Gabarda bulunan petroller 200-250 milyar dolar toplamda 700-800 milyar dolar paramızın yurtdışına gitmesini engelleyecek ve ne dış borç kalacak ne iç borç.

Abd avrupa ve ne kadar Türkiye düşmanı varsa işte bu kaynakların ülkeyi kurtaracağını bildikleri ve bu kaynaklara çökmek istedikleri için Erdoğan gitsin istiyorlar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Tabii canım ülkede 150-200 milyar dolar hasar açan deprem olmadığı için bütçe açığı hiç olmaması lazımdı zaten.

150-200 milyar doların 3-4 trilyon lira yaptığını bilmeyenler 382,5 milyar TL açığı hoş göremez elbette.

EYT'den emekli olan ananıza babanıza ablanıza abinize verilen tonla maaşları çatır çatır yer ama açık nereden diye sormazsınız.

Üstüne merak ediyorum bu Mahfi eğilmez geçen sene açık 19,5 milyar TL iken hükümeti ve ekonomi politikasını takdir mi etmişti?

Merak etmeyin Karadeniz doğalgazı 500-600 milyar dolar ve Gabarda bulunan petroller 200-250 milyar dolar toplamda 700-800 milyar dolar paramızın yurtdışına gitmesini engelleyecek ve ne dış borç kalacak ne iç borç.

Abd avrupa ve ne kadar Türkiye düşmanı varsa işte bu kaynakların ülkeyi kurtaracağını bildikleri ve bu kaynaklara çökmek istedikleri için Erdoğan gitsin istiyorlar.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Bu gönderide fedöcülük sezdim siz sanırım pekka ile iş birliği içindesiniz vadan hainleri dış borcumuz olabilir ama önemli olan bizim allahımız var (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

150-200 milyar doların 3-4 trilyon lira yaptığını bilmeyenler 382,5 milyar TL açığı hoş göremez elbette.

Üstüne merak ediyorum bu Mahfi eğilmez geçen sene açık 19,5 milyar TL iken hükümeti ve ekonomi politikasını takdir mi etmişti?

Karadeniz gazıymış hadi ordan daha yeni evlere dağıtılan gaz bile ithal gaz sen neyden bahsediyorsun ??? Petrol bulmuşmuş seçim gelince mi çıkıyo bu petrol bak sen şu işe

En İyi Cevap
3
Az önce kırtasiyeye gittim dayılar şey diyodu çok güçlüyüz bize ne havadan ne karadan saldırabilirler dünya lideriyiz

WhoCares

80+ Gold
ysknin yurtdışı oy kullanımlarındaki 4 günlük süreyi neden 2 güne indirdiğini açıklamaları lazım ilk

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Ekonomi bakanının nebati olduğu bi ülkede, zamları Allah'ın yaptığını söyleyen ve bunu bir sınav olarak değerlendiren seçmenin olduğu bir ülkede umarım malum şahıs yine kazanır iyice sürünürüz. Ben ona oy vermedim diye dinsiz, terörist vb. ile suçlanıyorsam, yaptığı din siyaseti ile birlikte kendisine hakkım helal değildir. Birine dinsiz demek terörist demekte insanı dinden çıkaran bir unsurdur. Ahirette görüşürüz başka bir sözüm yok.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Ekonomi bakanının nebati olduğu bi ülkede, zamları Allah'ın yaptığını söyleyen ve bunu bir sınav olarak değerlendiren seçmenin olduğu bir ülkede umarım malum şahıs yine kazanır iyice sürünürüz. Ben ona oy vermedim diye dinsiz, terörist vb. ile suçlanıyorsam, yaptığı din siyaseti ile birlikte kendisine hakkım helal değildir. Birine dinsiz demek terörist demekte insanı dinden çıkaran bir unsurdur. Ahirette görüşürüz başka bir sözüm yok.
CHP'ye oy verirsen cehenneme gidersin dediler bana. Her kim varsa Rabbimi, İslamı kullanıp insanları kandıran hepsini Allah kahretsin.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Uyanın artık. Ver yetkiyi gör etkiyle olmuyor. Olmadı. Olmayacak.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
hocam yapmayın öyle şeyler daha bitmedi seçim
Görünen köy kılavuz istemiyor dostum. Benim yaşım 30 olmuş çokta önemli değil yurt dışına çıkmak için herşeyi ayarladım ha KK’da gelse gidicektim ama RTE gelince daha da hızlandırdım. RTE’ye vericem oyumu görsünler. Bu AKP’yi ancak kendi seçmeni indirir baştan bak görürsünüz.

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
Top Bottom