İlahi İnceHesap

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Adsız.webp

Piyasada 800-950 TL olan anakartı sanki 1300TL'den 750TL'ye düşürmüş gibi gösteriyolar.Piyasayı hiç araştırmıyolar galiba ilahi incehesap :D

Çoğu sitede bunu yapmıyor mu bence normal

Sadece İncehesap değil ki birçok site böyle yapıyor.İndirim adı altında bindirim.

Alıntıyı görüntüle
Piyasada 800-950 TL olan anakartı sanki 1300TL'den 750TL'ye düşürmüş gibi gösteriyolar.Piyasayı hiç araştırmıyolar galiba ilahi incehesap :D
Bu bir pazarlama taktiğidir ve bunu bütün firmalar yapıyor. Fiyatı da içinde bulunduğumuz şu günderle gayet uygun.

Son fiyata bakmak gerekir. Piyasaya göre %5-10 ucuz mu ucuz. Gerisi biraz eleştirmek için eleştirmek oluyor. 😐

Bu bir pazarlama taktiğidir ve bunu bütün firmalar yapıyor. Fiyatı da içinde bulunduğumuz şu günderle gayet uygun.
Ben uygun olup olmamasıyla ilgili bir şey söylemedim.Doğru diyorsunuz uygun lakin ben 1300 den düşürmüşler gibi yapmalarını tav oluyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsız.webp
aa.webp

Aynı örnek burdada var zaten kendi sitelerin 1450TL olan işlemciyi 1250TL'ye düşürmüşler ama indirimde sanki 2000TL'den düşürdük gibi göstermişler.

Ben uygun olup olmamasıyla ilgili bir şey söylemedim.Doğru diyorsunuz uygun lakin ben 1300 den düşürmüşler gibi yapmalarını tav oluyorum.
Tüketici olarak akıllı olucaz bizde.

Geri