ılerıye donuk pc tavsıyesı

murat611

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
20000
Merhaba arkadaslar butcem max 20k bu butce ıcıne bır monıtor ve benı 3-4 sene uzmemesı gereken bır bılgısayar arıyorum tavsıyenız ne olur 1-2 haftaya alıcagım

2060lar bile seni 3 sene üzmez. üzmekten kastın ne önemli olan o. 3 sene sonra çıkacak oyunu 4k 60fps oynamak istiyorum dersen bunun için üst seviye alman lazım hocam. oyun sektörü hızlı gelişiyor çünkü 3 sene sonra ne olacak bilemeyiz.

2060lar bile seni 3 sene üzmez. üzmekten kastın ne önemli olan o. 3 sene sonra çıkacak oyunu 4k 60fps oynamak istiyorum dersen bunun için üst seviye alman lazım hocam. oyun sektörü hızlı gelişiyor çünkü
sımdı soyle usta alacagım kasa 16k bandında olsa 4k ya monıtor dusunuyorum 2k veyahut 1080p olarak oyun oynamayı dusunuyorum genelde oyunları low ayarlarda oynamayı sevıyorum genellıkle fps oynamayı dusunuyorum bazen hıkayelı oyunları oynuyacam

genelde fps oynayacaksan ve aciliyeti yoksa elinde 60hz monitör varsa bir sene idare et onunla bence seneye 360hz monitörler ucuzlar artık onlardan çekersin geri kalan parayla da 360hz üzeri alabilecek bir pc dizersin yağ gibi akar oyunun diğer türlü şuan alsan 360hz 9-10 bin bandından başlıyor zaten. fps için tam besleyecek bir işlemci ekran kartı kombinasyonu yeterli

genelde fps oynayacaksan ve aciliyeti yoksa elinde 60hz monitör varsa bir sene idare et onunla bence seneye 360hz monitörler ucuzlar artık onlardan çekersin geri kalan parayla da 360hz üzeri alabilecek bir pc dizersin yağ gibi akar oyunun diğer türlü şuan alsan 360hz 9-10 bin bandından başlıyor zaten. fps için tam besleyecek bir işlemci ekran kartı kombinasyonu yeterli
suan bılgısayarım yok knk o yuzden ıstıyorum vardı bozuldu 10 senelık bılgısayar ısımı pek gormuyor acıkcası ondan ıstıyorum monıtorum var ama babam vermıyor kendım kullanıcam dıyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten 2 sene sonra en kotu anakart vehaut ekran kartı vs takvıyesınde bulunurum en kotu 2 sene ıcınde bır update yaparım kasaya

Mantıs 3070ti vardı stok bitmiş.
:/ baya kacırdıgım sıstem var valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bı bakayım tesekkur ederım

anladım hocam güzel pc dizersiniz o paraya önerileri incelersiniz <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,151
Üyeler
189,400
Son üye
storejet1
Geri