ılerıye donuk pc tavsıyesı

kanka monitör olarak tn panel şunu öneririm:
ıps panel olarak da şunu:
bence ıps paneli almalısın bu arada çünkü hem renkleri daha doğru görmen hem de oc ile 170hz çıkabilmesi 3400 tl fiyatla ciddien bir f/p monitör olmuş ki gigabyte markası bence güzel marka. ekran kartımda gigabyte ın ekran kartı bir sıkıntısını görmedim şimdilik.

kasa olarakta önerim şu olur:
bence hem fps hemde hikaye oyunlarında işini görür bence. monitör ile toplam 20.500tl yapıyor. kasa tarafında bence acele etmemeni tavsiye ederim belki youtuberlar daha ucuza fp sistemler paylaşabiliyorlar. takip edip güzel bir kasa yakalarsan bu ayarlarda işini bir kaç yıl görür bence.

kanka monitör olarak tn panel şunu öneririm:
ıps panel olarak da şunu:
bence ıps paneli almalısın bu arada çünkü hem renkleri daha doğru görmen hem de oc ile 170hz çıkabilmesi 3400 TL fiyatla ciddien bir f/p monitör olmuş ki gigabyte markası bence güzel marka. ekran kartımda gigabyte ın ekran kartı bir sıkıntısını görmedim şimdilik.

kasa olarakta önerim şu olur:
bence hem fps hemde hikaye oyunlarında işini görür bence. monitör ile toplam 20.500tl yapıyor. kasa tarafında bence acele etmemeni tavsiye ederim belki youtuberlar daha ucuza fp sistemler paylaşabiliyorlar. takip edip güzel bir kasa yakalarsan bu ayarlarda işini bir kaç yıl görür bence.
Ekran olarak teşekkür ederim ama kasa tarafında AMD dusunmuyorum çoğu kişi sorun çıkıyor vs diyor ondan kaynaklı Intel almayı planlıyorum gene de Ilgın için teşekkür ederim

Geri