bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
Rica ederim iyi forumlar:/ baya kacırdıgım sıstem var valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bı bakayım tesekkur ederım
Rica ederim iyi forumlar:/ baya kacırdıgım sıstem var valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bı bakayım tesekkur ederım
İnşallahanladım hocam güzel pc dizersiniz o paraya önerileri incelersiniz <3
Ekran olarak teşekkür ederim ama kasa tarafında AMD dusunmuyorum çoğu kişi sorun çıkıyor vs diyor ondan kaynaklı Intel almayı planlıyorum gene de Ilgın için teşekkür ederimkanka monitör olarak tn panel şunu öneririm:
ıps panel olarak da şunu:![]()
ASUS TUF GAMING 24" VG248Q1B 165Hz 0.5ms ELMB FreeSync Premium TN FHD Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 24" VG248Q1B 165Hz 0.5ms ELMB FreeSync Premium TN FHD Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG248Q1B ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
bence ıps paneli almalısın bu arada çünkü hem renkleri daha doğru görmen hem de oc ile 170hz çıkabilmesi 3400 TL fiyatla ciddien bir f/p monitör olmuş ki gigabyte markası bence güzel marka. ekran kartımda gigabyte ın ekran kartı bir sıkıntısını görmedim şimdilik.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
kasa olarakta önerim şu olur:
bence hem fps hemde hikaye oyunlarında işini görür bence. monitör ile toplam 20.500tl yapıyor. kasa tarafında bence acele etmemeni tavsiye ederim belki youtuberlar daha ucuza fp sistemler paylaşabiliyorlar. takip edip güzel bir kasa yakalarsan bu ayarlarda işini bir kaç yıl görür bence.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Knk adam nvida atmış amd nin işlemcileri iyi merak etmeEkran olarak teşekkür ederim ama kasa tarafında AMD dusunmuyorum çoğu kişi sorun çıkıyor vs diyor ondan kaynaklı Intel almayı planlıyorum gene de Ilgın için teşekkür ederim
tamam hocam tesekkur ederımKnk adam nvida atmış amd nin işlemcileri iyi merak etme