Neler Yeni

İlişkim Ne Olacak Bu Şekilde mi Gidecek?

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman suçlu olmasam bile suçlu konumuna düşüyorum kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlarla beraber bursa uludağa tatile gidicektik ona kızdı niye kızlarla gidiyosun dedi dedim ki sen istemiyosan gitmem rahatsız olduysan gitmem barışmadı kızdı küstü ve genel olarak ben suçlu olmasam bile dayanamayıp gene ben yazıyorum gönlünü alıyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum çok yoruldum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Seni kısıtlayan biriyle sevgili olunmaz dostum, ilerde belki evlendin seni hanımcı yapar aman aman :d

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Kıskanması bir yere haklı ama sen yüz vermeyi abartmış yanlış yol tutmuşsun be kral.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman suçlu olmasam bile suçlu konumuna düşüyorum kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlarla beraber bursa uludağa tatile gidicektik ona kızdı niye kızlarla gidiyosun dedi dedim ki sen istemiyosan gitmem rahatsız olduysan gitmem barışmadı kızdı küstü ve genel olarak ben suçlu olmasam bile dayanamayıp gene ben yazıyorum gönlünü alıyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum çok yoruldum
Ona onun her istediğini yapmayacağını ve kendi hayatını yönetemeyeceğini söyle ve bunları yapmaya devam edersen ilişkiyi bitiririz de.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kızın yaşı 15-17 aralığın da mı?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
2 seçenegin var
1. köle gibi dediklerini yapmaya devam edeceksin
2. takmayıp istediğini yapacaksın
ben 2. yi seçerdim, sürekli onun dediği mi olacak
3 seçenek var, o 2si doğru ama 3. şu :

3. Ona derdini anlatacak ve eğer bu şeyi tekrar tekrar yaparsa ilişkiyi bitiriz demeli.

DaffyGraphic

80+ Silver
Kanka takma onu keyfine bak zaten seni seviyorsa ne olsa bile senden ayrılmaz zaten.Hemde onu denemiş olursun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Klasik türk kızı işte kıskanç.
Kanka bak söylüyorum uzaklaş ondan böyle kıskançlık sabır ırakmaz.
İlerde sokakta yürürken kasiyer kız olunca ve ondan para üstü alsan bile kıskanır.

Top Bottom