İlk Araç Hatchback Önerisi

ertopoto

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1350000
Selamlar, 2 acemi şoför olarak ilk aracımızı alacağız. İstanbulda ve çok büyük oranda şehiriçi kullanım olacağından full paket bir hb almanın en mantıklısı olacağını düşündüm. Şerit takip, front assist, geri görüş kamera gibi bize kullanımda kolaylık sağlayacak özellikler önemli gibi geliyor. 1.3-1.4 milyon tl bütçe ile otomatik, sanayiye düşürmeyecek bir araç arıyoruz. i20 elite ve fabia premium aradığımız şeyleri karşılıyor aslında ama aynı paraya daha düşük modelde auris önerilmesikin sebebini anlayamıyorum, çok bilgim de olmadığı için yanlış bir karar vermek istemiyorum. Sizlerin yorumları/tavsiyeleri nelerdir, 1.0 motor dsg şanzımana güvenmek hata mıdır?

ilk araç için cok yüksek bir bütçe hocam, vurcan çarpcan, bence 400-600 arası 2005 model bişey al

i20 veya Skoda Scala bakabilirsiniz. Ben Clio'ya verilen paraya acıyorum. Yeni cliolardan birine binip ne kadar zangır zangır titrediğine canlı şahit olabilirsiniz. Bana göre parasının 1 kuruşunu haketmeyen bir teneke

Çok mantıklı araç aslında clio ama yakın arkadaşımda var arabaya binince sıkılıyorum resmen, sevemedim aracı bir türlü :)

Geri