İLK BİLGİSAYARIM OLACAK TAVSİYE VERİR MİSİNİZ :) (HAZIR, TOPLAMA FARKETMEZ)

nusrett

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
33000
Yakın zamanda alacağım, bütçem her şey dahil olarak 30 bin TL bandında. Bana uzun yıllar gitsin istiyorum ortalamadan biraz büyük monitör, sessiz kasa, mekanik klavye önceliğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkur ederim (performans odaklı sistem)

Yakın zamanda alacağım, bütçem her şey dahil olarak 30 bin TL bandında. Bana uzun yıllar gitsin istiyorum ortalamadan biraz büyük monitör, sessiz kasa, mekanik klavye önceliğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkur ederim (performans odaklı sistem)
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ona göre monitör önerelim.

her şey dahil değil mi bütçeye. klavye mouse fln

İlk önce bilgisayarı ve monitörü al diğer ekipmanları bütçeyi ufak ufak aşarak halledersin

İsimbulamajim: Cs2,valorant,GTA,FIFA, tarzı oyunlar oynuyorum. Akman55: Evet her şey dahil monitör klavye mouse kulaklık hatta mousepad de ekleyebilirsiniz sıfırım şuan ekipmanım yok. Catsped: Evet evet önce bilgisayar ve monitör için tavsiye alsam sonra ekipmanları halledebiliriz

İsimbulamajim: Cs2,valorant,GTA,FIFA, tarzı oyunlar oynuyorum. Akman55: Evet her şey dahil monitör klavye mouse kulaklık hatta mousepad de ekleyebilirsiniz sıfırım şuan ekipmanım yok. Catsped: Evet evet önce bilgisayar ve monitör için tavsiye alsam sonra ekipmanları halledebiliriz
Soğutucuyu Fazeon A2120TRA yap.
https://www.hepsiburada.com/porge-l...-yikanabilir-speed-mouse-pad-pm-HBC00007AIDUI
Para 6 bin TL arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,271
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri