Umut282838
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
İş yerinde arkadaşım ile buluşcam sizce ne yapmam gerekiyor birbirimizi tanıyalım mı devamlı konuşuyoruz telefonda mesaj atıyoruz ne yapmam gerekiyor
hayattan beklentilerinizi falan konuşun ne yapmak ne yaşamak istediğinizi konusun akışına bırakın benceİş yerinde arkadaşım ile buluşcam sizce ne yapmam gerekiyor birbirimizi tanıyalım mı devamlı konuşuyoruz telefonda mesaj atıyoruz ne yapmam gerekiyor
Hesabı sen ödeİş yerinde arkadaşım ile buluşcam sizce ne yapmam gerekiyor birbirimizi tanıyalım mı devamlı konuşuyoruz telefonda mesaj atıyoruz ne yapmam gerekiyor
Gelmiyor diye yazdı bulaşalım diyor sonra vazgeçti engelemiş beni anlamadım abiDoğal ol ve Akışına bırak normal sohbet et işte
Eğer ikinizde konuşmazsanız ve aklına söyleyecek bireyler gelmiyorsa o olayı geyik yap mesela deki "evet geldik o ölüm sessizliğine" gibi tabi sen daha iyi söyleyecek bişey bulursun
valla bende anlamadım, hadi işi çıkmıştır falan dicem ama engellemiş bide, ilginçGelmiyor diye yazdı bulaşalım diyor sonra vazgeçti engelemiş beni anlamadım abi