Neler Yeni

İlk coin alma sürecim

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Emre Honça
40 TL lik alacak arkadaş al kardeşim batmazsın o paraya ufaktan başla şuan btc ye bağlı her şey biryerden başla ona böl her düşüşte 40 TL lik al ortalama düşür çıkınca 2 katında sat emir gir herkezin dediğini alma shiba iyidir taraftar tokenlerinden uzak dur bilindik ilk 50 coinleri al burda site ye bak ilk 50 candır işi öğrendinmi diğerlerinede bakarsın

fan tokenları evet kritik ama ani yükselişde olabilir bu sene çok popüler olacak öle görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

para katlarım hızlı kazanayım umuduyla gelenler çoğunlukla hayal kırıklığına uğruyor.senin para kazanman için birinin para kaybetmesi lazım.e sen de yeni başladığına göre tecrübesizsin çok büyük ihtimalle sen kaybedeceksin.ha şansın yaver de gidebilir.çok kazanırsın.ama 1 kupon yapıp 10 maç da tutturabilirsin aynı şey.
şuanda binance kayıtı açtım nerden almamı önerisiniz çoğu token da yok bu sitede

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
40 TL lik alacak arkadaş al kardeşim batmazsın o paraya ufaktan başla şuan btc ye bağlı her şey biryerden başla ona böl her düşüşte 40 TL lik al ortalama düşür çıkınca 2 katında sat emir gir herkezin dediğini alma shiba iyidir taraftar tokenlerinden uzak dur bilindik ilk 50 coinleri al burda site ye bak ilk 50 candır işi öğrendinmi diğerlerinede bakarsın

ayrıca btc giderse coinlerin hepsi çıkar düşerse yüzde 98 hepsi düşer

burda kırmızı olanlar belli yeşil olan çıkan

fan tokenları evet kritik ama ani yükselişde olabilir bu sene çok popüler olacak öle görünüyor

şuanda binance kayıtı açtım nerden almamı önerisiniz çoğu token da yok bu sitede
binanace iyidir binance türk ve global den aç gate mexc gate hacimlidir iyidir cogu coin orda vardır ama sen ilkten binance türkten devam et

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
Gate io borsası bol sıfırlı coinlerin bulunuduğu yerdir oraya bakmanı tavsiye ederim. Bir de güvenilir sağlam airdropları kaçırma ben oralardan 200 dolardan fzla aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Emre Honça
Gate io borsası bol sıfırlı coinlerin bulunuduğu yerdir oraya bakmanı tavsiye ederim. Bir de güvenilir sağlam airdropları kaçırma ben oralardan 200 dolardan fzla aldım
şuanlık max 30 dolarlık yatırımım var malesef airdrop u bana açıklarmısın rica etsem

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
şuanlık max 30 dolarlık yatırımım var malesef airdrop u bana açıklarmısın rica etsem
airdrop genel de piyasayaya çıkmamış coinlerin tanıtılması için ücretsiz dağıtılıyor. Çoğu scam bazıları cüzdan bağlamanı istiyor cüzdan çalıyor. Sadece piyasaya çıkmamış da değil geçen mana airdrop vardı ona katıldım şans işi çekiliş yani çıkadabilir çıkmaya da bilir.

airdrop genel de piyasayaya çıkmamış coinlerin tanıtılması için ücretsiz dağıtılıyor. Çoğu scam bazıları cüzdan bağlamanı istiyor cüzdan çalıyor. Sadece piyasaya çıkmamış da değil geçen mana airdrop vardı ona katıldım şans işi çekiliş yani çıkadabilir çıkmaya da bilir.
bazen çekilişsiz de verebiliyorlar bayası scam ama iyileri de var

stelios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Altun
Hocam son durum nedir kar zarar tablosunda? Ben de bu düşüş piyasasında girmeyi düşünüyorum. Ancak çok acemiyim sizin durumu bi' öğrenmek istedim açıkcası...

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Emre Honça
Hocam son durum nedir kar zarar tablosunda? Ben de bu düşüş piyasasında girmeyi düşünüyorum. Ancak çok acemiyim sizin durumu bi' öğrenmek istedim açıkcası...
08.01.2022 23.04 400,000 shiba 155,06 lira
20.02.2022 05.08 400.000 shiba 147,248 lria :(

ARDELENO

80+ Bronze
Hocam 300 liraya 100 tane kupon yaparsın, inan daha çok kazanırsın. Eski coinlerden kısa veya orta zamanda en fazla 3x alabilirsin. Eğer coin için ısrarcı isen yeni daha piyasaya çıkmayan projeleri araştır çekilişlere katıl derim. Bir de kaldıraçlı işlemlere hiç bulaşma.

Bol kazançlar.

Musa Dinç

80+ Bronze
kendin araştırıp , güvendiğin youtube kanallarına bakman senin için daha iyi olur. Reef , Atlas , PNG bakabilirsin YTD :D
Yatırım tavsiyesi vermek suç değil sadece bunu para ile yaparsan suç artık şu işi bence bırakalım.

AydNn

80+ Bronze
böyle konularda kar edemezsin bilen biri zaten kendi zengin olur bu mecrada herkes tek hocam bunu dost kazığı yiyerek öğrenmiş biri olarak söylüyorum :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,195
Üyeler
166,895
Son üye
Emircanaktepe8
Top Bottom