Yardım ilk defa Elden ring oynuyorum ne yapıcam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
konu açabli
Beyler oyunu yüklemede sıkıntı yaşıyorum. Yükleme başlatıyorum güncelleniyor ekranında yarıda takılı kalıyor. Bir fikriniz varsa banada yardım edin
konu açabilirsin benim gibi :D

@Maxima @EpikSemih 3 saattir base gibi bişi var onları kesmeye calışıyorum ama sonda bi adam var ne yapsam işlemyio bi vuruyo ölüyom

yeniden başlıcam bu karakter bozuk
Kırmızı oyuna ilk başladığın ss attığın yer. Mavi ise sana bahsettiğim dungeon ismi de Stormfoot Catacombs. Dediğim gibi biraz zorlar ama burada grind atabilirsin. Grind ne diye sormuşsun türkçe tabiri ile "kasılma".
Karakterin ne bilmiyorum ama başlangıç için Vagabond en güçlü karakter hem statları hem de silahları iyi. Ayrıca şöyle bir durum da var Vagabond ile oyuna başladıktan sonra karakteri "medium weight" seviyesine düşürmen lazım yoksa space ile attığın dodge aşırı yavaşlıyor pek bir işlevi kalmıyor. Weight kısmını envanterinde sağda görebilirsin. Giydiğin ekipmanların ağırlıklarına bakman gerek. Sanırsam bir kılıç bir de mızrak ile başlıyorsun oyuna. Mızrağı çıkartırsan "medium weight" olabiliyorsun.

1690446050731.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler oyunu yüklemede sıkıntı yaşıyorum. Yükleme başlatıyorum güncelleniyor ekranında yarıda takılı kalıyor. Bir fikriniz varsa banada yardım edin.
Orijinal mi yoksa crack mi indirmeye çalışıyorsun?

Kırmızı oyuna ilk başladığın ss attığın yer. Mavi ise sana bahsettiğim dungeon ismi de Stormfoot Catacombs. Dediğim gibi biraz zorlar ama burada grind atabilirsin. Grind ne diye sormuşsun türkçe tabiri ile "kasılma".
Karakterin ne bilmiyorum ama başlangıç için Vagabond en güçlü karakter hem statları hem de silahları iyi. Ayrıca şöyle bir durum da var Vagabond ile oyuna başladıktan sonra karakteri "medium weight" seviyesine düşürmen lazım yoksa space ile attığın dodge aşırı yavaşlıyor pek bir işlevi kalmıyor. Weight kısmını envanterinde sağda görebilirsin. Giydiğin ekipmanların ağırlıklarına bakman gerek. Sanırsam bir kılıç bir de mızrak ile başlıyorsun oyuna. Mızrağı çıkartırsan "medium weight" olabiliyorsun.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal mi yoksa crack mi indirmeye çalışıyorsun?
sağolun vagabond la başladım o mızrak olayını bilmiyordum

büyücü düşünüyordum yine vagabond başlıyıcam senin dediğin şekilde

bide kasıldık para birikiyor o güç anlamındamı yoksa item almak içinmi

2. sorum türkçe yama yapıcam bildiğin yama varmı rdr2 cp77 oynadım anlayarak ama bu karışık geldi sanki ilk defa lol oynuyorum gibi

2. sorum türkçe yama yapıcam bildiğin yama varmı rdr2 cp77 oynadım anlayarak ama bu karışık geldi sanki ilk defa lol oynuyorum gibi
O biriken şey oyunda hem para hem de stat points, ismi direkt souls. Oyunda "site of grace" adında kamp ateşleri var biliyorsun. Hani şu karakterin oturduğu kamp ateşi. O kısımda karakterine o soulslar ile level atlatabiliyorsun. Örneğin vurup kırıp geçicem balyoz, büyük kılıçlar tarzı şeyler oynayıp düz vuruş hasarımı arttırıcam diyorsan komple "str" yönelebilirsin. Büyücü oynamak istiyorsan "int" yönelebilirsin. Ayrıca senin de dediğin gibi soulslarla tüccarlardan eşyalar da satın alabilirsin. Şöyle de bir durum var ki ölünce bütün soulslarını kaybedersin. Öldüğün yere gidip alman gerekir. Elden Ring'de souls her şeydir. Bunlar olmadan güçlenemezsin.

İsmini yanlış söylemişim "souls" değil "rune" olacaktı. 2. sorun için de haklısın oyunun dili çok ağır ama ben tr yama kurmadan oynadığım için hiç araştırma yapmadım. Makine çeviri ye bakmanı öneririm belki orada bulabilirsin.

Abi ben ne bileyim bu npclerin bu kadar güçlü olacağını karşıma çıkan kırmızı büyülü zargana dayıya bi saldırdım doğduğum an ölüyorum oynama hevesim kaçtı

Abi ben ne bileyim bu npclerin bu kadar güçlü olacağını karşıma çıkan kırmızı büyülü zargana dayıya bi saldırdım doğduğum an ölüyorum oynama hevesim kaçtı
Onu bende yaptım kesemiyorum adamı uzaktan vuruyo bi koyuo yamuluyom

Onu bende yaptım kesemiyorum adamı uzaktan vuruyo bi koyuo yamuluyom
Oyunun ilerleyen safhalarında dev bir kaplumbağa npc var. O arkadaşın olduğu konumda bir heykel ve süs havuzu tarzı bir şey var. Bu heykelin oraya gidip "Celestial Dew" adında itemı kullanırsanız evrendeki tüm npcler tarafından affediliyorsunuz ve artık size saldırmıyorlar. Fakat ölü npcler geri gelmiyor buna dikkat edin.

Oyunun ilerleyen safhalarında dev bir kaplumbağa npc var. O arkadaşın olduğu konumda bir heykel ve süs havuzu tarzı bir şey var. Bu heykelin oraya gidip "Celestial Dew" adında itemı kullanırsanız evrendeki tüm npcler tarafından affediliyorsunuz ve artık size saldırmıyorlar. Fakat ölü npcler geri gelmiyor buna dikkat edin.
Ben sıfırdan başlamayı düşünüyorum

bende başlıcam hiç video ve yayınlarda izlemedim de

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye