Uzun süreli daha mantıklı hocam doğru diyorsunuz uyguna gelirGame pass ultimate alsın. Müşteri hizmetleriyle konuşup 2 3 yıllık felan alır herhalde. Fiyata göre belirli süreliğine daha uyguna alır.
O zaman biraz baş yapıt oynayın.
Detroit : Become Human
Daha çıkmadı. Çıkınca gelecek.Forza Horizon 5 belki gelmiş olabilir ama tam bilmiyorum
9 kasımda gelecekgelmiş bile
Bayılıyorum ona Enis Kirazoğlu sağolsun ucuza bi serviste var mı o gamepass gibiRdr 2 al tüm oyunlara bedel.
Daha çıkmadı. Çıkınca gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 kasımda gelecek
Forza, Horizon 5'in çıkış tarihini duyurdu! Horizon 5 ne zaman çıkacak? - Teknoloji Haberleri
E3 Direct oldukça hızlı başlarken, tanıtılan oyunlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri de otomobil sevdalılarının gözdesi olan Forza Horizon serisinin yeni oyunu Forza Horizon 5 oldu. İşte Horizon 5'in çıkış tarihiwww.haberturk.com
Yok malesef Epicde 200 tl idi en son öyle bir oyunun Gamepass a gelme ihtimali zorBayılıyorum ona Enis Kirazoğlu sağolsun ucuza bi serviste var mı o gamepass gibi
Bayılıyorum ona Enis Kirazoğlu sağolsun ucuza bi serviste var mı o gamepass gibi
Xbox da o yalnız ve üyelikle falan alınmıyorRed Dead Redemption 2 | Xbox
Red Dead Redemption 2'de kanun adamlarına karşı her türlü yolu kullanarak hayatta kalın.www.xbox.com
Pardon görmedim.Xbox da o yalnız