Neler Yeni

Yardım Ilk motorumu alıcam tecrübem yok

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Bu tarz söylemlere de kulak asma yaşın yetiyorsa git kursa yazıl a2 ehliyet al uzun bir süre götürür o ehliyet seni, zaten kurslarda genelde sınavı geçmek üzerine eğitim veriliyor, motor yükseltmek istediğinde de a alırsın bakarsın keyfine.
Boş konuşmuşsun bence ilk scooter tarzı alsın bi alışsın frenleme yapacağı mesafesini dönüşlerini öğrensin alışsın yavaş yavaş cc yükseltsin ilk 50cc ile başlar sonra 125 sonra 250 diyerek gider her ehliyet alan usta olmaz özelliklede motor işinde

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
Boş konuşmuşsun bence ilk scooter tarzı alsın bi alışsın frenleme yapacağı mesafesini dönüşlerini öğrensin alışsın yavaş yavaş cc yükseltsin ilk 50cc ile başlar sonra 125 sonra 250 diyerek gider her ehliyet alan usta olmaz özelliklede motor işinde
Boş konuşmuşsun diyerek konuya girmek nasıl bir sosyal yetenek dost, adama git araba al diyorsun ne dememi bekliyorsun. İnsanları motorlardan soğutmayın.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Boş konuşmuşsun diyerek konuya girmek nasıl bir sosyal yetenek dost, adama git araba al diyorsun ne dememi bekliyorsun. İnsanları motorlardan soğutmayın.
Motordan soğutmuyorum hiç araç kullanmamış olan birisi ilk aracı olarak motor seçmemeli bence özelliklede Türkiyede

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
Top Bottom