İlk motorumu sonunda aldım

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın.
Hangi kaskı kullanıyorsunuz bu arada?

Tamamdır hocam teşekkür ederim, yarın bi çıkıp hem motoru temizleyeyim hem ayarlarını yapayım.
Bir de cbs yi iptal etmek istiyorum nasıl edebilirim?
cbs kalsın. acemisin anladığım kadarı ile. alış biraz sonra yazılımsal iptal sağlanıyorsa yaptırırsın. bana kalsa hiç elleme öyle bırak.

Hayırlı olsun

Vites göstergesi boşa geçtiğini gösterip boşa geçmiyorsa boşa geçmiyordur. Herhangi bir arıza durumu vs söz konusu değil sadece boşa geçmiyor ancak elektronik kısmı boşa geçtiğini algılayıp n ibaresini yakıyor aynısı bende de var tam ayarını bulman lazım boş için.

@blackjacktr @MuratTheFounderOfGariban
Selam dostlarım, sonunda bir motor alabildim.
Drift l 125 siyah aldım, ve bugün 20 kilometre kullandım.
Fakat bir kaç sorum olacak,
1- Motoru bazen boşa alamıyorum, geçmiyor hiç bir şekilde. Anca istop ettirip o zaman rahat bi şekilde alabiliyorum.
2- Debriyaj ayarını hiç beğenmedim, çok ileride olduğundan defalarca kez kalkışta istop ettim.
3-Arka fren ayarı da güzel değil.
4- Motor 2 kere boşa geçirip orada - yazısını görmeme rağmen debriyajı bıraktığımda hareket etti ve istop etti (sanırım viteste kaldı ama boşta gözüküyor)
Bunları nasıl düzeltebilirim, Bilginiz var mı dostlar?
Hayırlı olsun 11 aydır kullanıyorum daha 3100 km falan yaptım😅.

Vites boşa durduğun yerde geçmiyor çok hafif öne salıp boşa atman gerekiyor.Veya ışıklarda boşa alcaksan ışıkta durmadan boşa al öyle dur.
Debriyaj ayarı da basit en kötü ayarlanabilir manetler var renkli onlardan al kademe kademe değişiyor.
Boşa geçme de çizgi çıksa bile bazen almıyor N yazısını gör en iyisi çok hafif bi boşluk kalıyor vites pedalında alt üst yaparak halledebilirsin

Hayırlı olsun dostum. İlk kullanımlarda yapman gerekenleri yazacaktım ama birkaç dostum benden erken davranmış. Kesinlikle denilenleri yapmalısın.

Bağıra bağıra alma dedim drift l. Geçmiş olsun şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de güle güle kullan yapacak bişey yok kötünün iyisi piyasası var en azından.
@blackjacktr @MuratTheFounderOfGariban
Selam dostlarım, sonunda bir motor alabildim.
Drift l 125 siyah aldım, ve bugün 20 kilometre kullandım.
Fakat bir kaç sorum olacak,
1- Motoru bazen boşa alamıyorum, geçmiyor hiç bir şekilde. Anca istop ettirip o zaman rahat bi şekilde alabiliyorum.
2- Debriyaj ayarını hiç beğenmedim, çok ileride olduğundan defalarca kez kalkışta istop ettim.
3-Arka fren ayarı da güzel değil.
4- Motor 2 kere boşa geçirip orada - yazısını görmeme rağmen debriyajı bıraktığımda hareket etti ve istop etti (sanırım viteste kaldı ama boşta gözüküyor)
Bunları nasıl düzeltebilirim, Bilginiz var mı dostlar?
Keşke bütçeyi arttırıp driftten başka motor alsaydın. Problemli bir motor, daha ilk günden problem çıkarmaya başlamış. Ama yine de hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürmek nasip olsun.

cbs kalsın. acemisin anladığım kadarı ile. alış biraz sonra yazılımsal iptal sağlanıyorsa yaptırırsın. bana kalsa hiç elleme öyle bırak.
Hocam ilk motorum, ama yıllardır Freeride tarzında bisiklet sürerim, akrobasi hareketler falan diyeyim yani. O yüzden cbs ile virajda kayıpta düşmek değil de kendimi motorun frenlerine alıştırmak istiyorum

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın.
Hangi kaskı kullanıyorsunuz bu arada?
Teşekkür ederim, MTS m910 mu 911 mi öyle bir modeldi kullandığım kask

Keşke bütçeyi arttırıp driftten başka motor alsaydın. Problemli bir motor, daha ilk günden problem çıkarmaya başlamış. Ama yine de hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Amin hocam inşallah, durum buna yetti bunu alabildim.
Bayiiyle de çok sorun yaşadım ama en azından sonunda elimde motor :)

Hocam ilk motorum, ama yıllardır Freeride tarzında bisiklet sürerim, akrobasi hareketler falan diyeyim yani. O yüzden cbs ile virajda kayıpta düşmek değil de kendimi motorun frenlerine alıştırmak istiyorum

Teşekkür ederim, MTS m910 mu 911 mi öyle bir modeldi kullandığım kask
önce motora alış cbs acemiler için iyidir acemi birinin virajla işi olmamalı zaten viraj olayına girebilmek için bir süre belli km motosiklete alışmak gerekir ben aldım motoru öğreniyorum gireyim viraja diz değdireyim diyenler soluğu hastanede alıyor sen bu şekilde kullan yada eğitim al 1 yıl kadar alıştıktan sonra söktürürsün.

önce motora alış cbs acemiler için iyidir acemi birinin virajla işi olmamalı zaten viraj olayına girebilmek için bir süre belli km motosiklete alışmak gerekir ben aldım motoru öğreniyorum gireyim viraja diz değdireyim diyenler soluğu hastanede alıyor sen bu şekilde kullan yada eğitim al 1 yıl kadar alıştıktan sonra söktürürsün.
Tamamdır hocam, nasıl bir eğitim almalıyım?

Cbs iptal edin hocam sadece kaza sebebi bi işe yaramıyor bazen çok sıkıyor önü ön tekeri kaydırıyor arka fren pedalın altında demiri var herhangi motorcuya götür iptal ettir sonra istersen tekrar aktif hale getirebilirsin

Geri