İlk başta eleştirilerin için teşekkürler aslında balta kısmını denedim ama bu sefer üstü boş gibi görünüyordu mjolnir'i tutuş tarzına ancak bu oturdu onun için böyle yaptım ama kendimi geliştirip onu da deniyeceğimStormbraker'i şuan durduğu konumun tersine yapsan daha güzel olur. Bu şekilde aynı arkası ile vuracakmış gibi gözüküyor Biraz da karete hamlesi yapıyor gibi. Eğer Stormbraker ters çevrilirse daha güzel olur şuanki haliyle fotoshop olduğu dikkat edilmediği sürece anlaşılmıyor, gayet başarılı.
Ufak kontrast değişimleri ton farkları fln da var da dikkat çekmiyorgüzel olmuş ama sadece çekiç mi değişmiş yoksa benim fark edemediğim ayrıntılar var mı?
TeşekkürlerBence gayet iyi ilk çalışman sonuçta
ne demek iyi forumlarİlk başta eleştirilerin için teşekkürler aslında balta kısmını denedim ama bu sefer üstü boş gibi görünüyordu mjolnir'i tutuş tarzına ancak bu oturdu onun için böyle yaptım ama kendimi geliştirip onu da deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ufak kontrast değişimleri ton farkları fln da var da dikkat çekmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
gayet iyiArkadaşlar ilk photoshop çalışmam.Lütfen eksik ve hatalı yanlarını saygı çerçevesinde söyleyin.Şimdiden teşekkürler (üstteki benim yaptığım alttaki ise orijinal)
Alıntıyı görüntüle
İlkten anlamadim ne oldugunu resime 2.defa baktigimda yerine balta vardi ulaArkadaşlar ilk photoshop çalışmam.Lütfen eksik ve hatalı yanlarını saygı çerçevesinde söyleyin.Şimdiden teşekkürler (üstteki benim yaptığım alttaki ise orijinal)
Alıntıyı görüntüle
En belirli değişim stormbreaker zaten diğerleri göze batacak düzeyde değilİlkten anlamadim ne oldugunu resime 2.defa baktigimda yerine balta vardi ula
Balta biraz çaktırıyor ama dikkatsiz bakan biri sorunu anlamaz bile, internetten photoshop ışık yansıması ve gölgelendirmeye de bak daha iyi olur bu tarz denemeler.Arkadaşlar ilk photoshop çalışmam.Lütfen eksik ve hatalı yanlarını saygı çerçevesinde söyleyin.Şimdiden teşekkürler (üstteki benim yaptığım alttaki ise orijinal)
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler, geliştirmeye çalışacağımGüzel ilk denemeye göre ama daha çok geliştire bilirsin
Videolar çok karışık geliyor deneme yanılma yöntemiyle yapmak daha kolay geliyor o yüzden biraz amatörce zatenBalta biraz çaktırıyor ama dikkatsiz bakan biri sorunu anlamaz bile, internetten photoshop ışık yansıması ve gölgelendirmeye de bak daha iyi olur bu tarz denemeler.
Stormbreaker yarı balta yarı çekiç ters tutması da işe yararHocam baltayı ters tutuyor adam
TeşekkürlerBaya iyi