Ilk spor sonrası kas ağrısı

EREN PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
17 yaşımdayım dün ilk defa spora başladım ve biraz kendimi zorladım ama dünden beri acayip omuz ve kol ahrısı var ilk defa yaptım diye normal ama uyudum sıcak duş aldım bi türlü geçmedi bi taktik falan varmı bide pazar gününe sizce iyileşirmiyim spor ve işim var

kolarımı kaldıramıyom o derece

17 yaşımdayım dün ilk defa spora başladım ve biraz kendimi zorladım ama dünden beri acayip omuz ve kol ahrısı var ilk defa yaptım diye normal ama uyudum sıcak duş aldım bi türlü geçmedi bi taktik falan varmı bide pazar gününe sizce iyileşirmiyim spor ve işim var
Pazar günü için zor gibi hocam. İyileşebilirsin ama yani yine ağrı devam eder 1 hafta falan. Sıcak duş al kaslarını dinlendir pazar gününe kadar. Ufak masajlar falan yap kollarına. Hafiften de esneme hareketleri yap kollarınla aç kapa gibi. Ufak ufak geçer. Hamlık ağrısı onlar.

Pazar sabahı ağrıyan yerlere bengay sür yumuşatır ağrıyı. Ama keskin bir kokusu var.

Ona hamlık ağrısı derler aniden kasları fazla zorlayınca oluyor bende 2 3 defa oldu bi uzmana danışmanızı öneririm yavaşça rutini arttırmak gerek hamlık ağrısı dikkat edilmesi gereken bir şey 2 3 güne toparlarsınız 4 gün spor yapmayın ağır taşımayın geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazar sabahı ağrıyan yerlere bengay sür yumuşatır ağrıyı. Ama keskin bir kokusu var.
evet o işe yarar

Normal 1 hafta içinde geçer sonra alışırsın ağrımıyor pek fazla.

ham ağrısı normaldir hocam esneme hareketleri falan yap

Geçer.

Pazar günü için zor gibi hocam. İyileşebilirsin ama yani yine ağrı devam eder 1 hafta falan. Sıcak duş al kaslarını dinlendir pazar gününe kadar. Ufak masajlar falan yap kollarına. Hafiften de esneme hareketleri yap kollarınla aç kapa gibi. Ufak ufak geçer. Hamlık ağrısı onlar.
ham ağrısı normaldir hocam esneme hareketleri falan yap
Normal 1 hafta içinde geçer sonra alışırsın ağrımıyor pek fazla.
hepinize teşeküler 1 hafta çokmuş nabıcam bakalım

bende 2 yıldır yapmıyordum dün başladım ağır kaldırdım şuan kolum omzum göğsüm hiçbiryerimi oynatamıyorum geçer 2-3 güne diye düşünüyorum

bende 2 yıldır yapmıyordum dün başladım ağır kaldırdım şuan kolum omzum göğsüm hiçbiryerimi oynatamıyorum geçer 2-3 güne diye düşünüyorum
KNK ŞÖYLE ÜSTENN BARDAK ALAMIYOM O ŞEKİL

Geri