İLK ve ORTA Okul Mezunu biri ne iş yapabilir

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
merhaba başlıktan yazdığım gibi İLK ve ORTA okul terk biri ne iş yapabilir sigortalı vs benim aklımda kuryelik var da ailem ehliyete izin verir mi bilmiyorum da %60 vermez gibiler

merhaba başlıktan yazdığım gibi İLK ve ORTA okul terk biri ne iş yapabilir sigortalı vs benim aklımda kuryelik var da ailem ehliyete izin verir mi bilmiyorum da %60 vermez gibiler

Vasıfsız eleman statüsündeki her işi yapabilir.

Ne kadar saçma bir soru öyle bir soru sormuşsunuz ki sanki lise ve üniversite diploması çok önemli bir belgeymiş gibi itaf etmişsiniz.

Son düzenleme:
anlamadım sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi iş yerleri oluyor onlar ?
Kusura bakmayın yazım hatası yapmışım dediğiniz gibi kurye olabilirsiniz yazılım yapay zeka konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz esnaf olabilirsiniz inşaatta çalışıp yükselebilirsiniz diplomanın bir önemi yok.

Her türlü fabrikaya girebilirsin.

Kusura bakmayın yazım hatası yapmışım dediğiniz gibi kurye olabilirsiniz yazılım yapay zeka konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz esnaf olabilirsiniz inşaatta çalışıp yükselebilirsiniz diplomanın bir önemi yok.
ailemi ehliyete ikna edebilsem..

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Ne kadar saçma bir soru öyle bir soru sormuşsunuz ki sanki lise ve üniversite diploması çok önemli bir belgeymiş gibi itaf etmişsiniz.
Cidden öyle ama işyeri sahibide eğitimsiz olduğu için bunu bir statü olarak görüyor ise alacağı kişiyi mezuniyete göre alıyor. Yani aslında yapacağın iş amelelik ama çoğu yer ilkokul veya ortaokul mezunu yerine lise tercih ediyor. Hiçbir farkı anlamı yok ama sistem böyle işliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,813
Üyeler
185,169
Son üye
hyperDNA
Geri