merhaba başlıktan yazdığım gibi İLK ve ORTA okul terk biri ne iş yapabilir sigortalı vs benim aklımda kuryelik var da ailem ehliyete izin verir mi bilmiyorum da %60 vermez gibiler
anlamadım siziNe kadar saçma bir soru öyle bir soru sormuşsunuz ki sanki lise ve üniversite diploması çok önemli bir bekleymiş gibi itaf etmişsiniz.
hangi iş yerleri oluyor onlar ?Vasıfsız eleman statüsündeki her işi yapabilir.
Kusura bakmayın yazım hatası yapmışım dediğiniz gibi kurye olabilirsiniz yazılım yapay zeka konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz esnaf olabilirsiniz inşaatta çalışıp yükselebilirsiniz diplomanın bir önemi yok.anlamadım sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi iş yerleri oluyor onlar ?
ailemi ehliyete ikna edebilsem..Kusura bakmayın yazım hatası yapmışım dediğiniz gibi kurye olabilirsiniz yazılım yapay zeka konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz esnaf olabilirsiniz inşaatta çalışıp yükselebilirsiniz diplomanın bir önemi yok.
Cidden öyle ama işyeri sahibide eğitimsiz olduğu için bunu bir statü olarak görüyor ise alacağı kişiyi mezuniyete göre alıyor. Yani aslında yapacağın iş amelelik ama çoğu yer ilkokul veya ortaokul mezunu yerine lise tercih ediyor. Hiçbir farkı anlamı yok ama sistem böyle işliyorNe kadar saçma bir soru öyle bir soru sormuşsunuz ki sanki lise ve üniversite diploması çok önemli bir belgeymiş gibi itaf etmişsiniz.
Doğru diyolar başka iş bul benceki okadarda güzel para yok bi arkadaş girdi günlük 900 1000 falanEvet ya motorda ecelinle oynarsın filan diyorlar da başka çarem yok en güzel maaş orda var
Serbest meslek ticaret hayvancılık tarım ve daha birçok şey varanlamadım sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi iş yerleri oluyor onlar ?