İllüminati'ye nasıl üye olabilirim?

kendimi önemli biri gibi hissetmek istiyorum düzenli toplantılara katılacağım bir yapıya üye olmak iyi gelecek hem yeni insanlarla tanışırım
Öyle bir yapı varsa bile herkese açık olmazdı değil mi? İzlediğiniz komplo videolarına kanmayın. Bu mason locaları günümüzde tamamen işlevsiz halde.

Önemli biri gibi hissetmek istiyorsan önemli işler yapmalısın. Bu kadar basit.

Onlar seni bulur kardesim

kendimi önemli biri gibi hissetmek istiyorum düzenli toplantılara katılacağım bir yapıya üye olmak iyi gelecek hem yeni insanlarla tanışırım
Kusura bakma ama çok saçma değil mi ? Kendini bir konu üzerine yoğunlaştırıp geliştirsen zaten önemli birisi olursun

Başvuru dairesine gidip ismini yazdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuldaki münazarar kulüplerine falan filan katıl orda başkan ol.Herif sosyalleşmek için illumanatiye katılacak düşünceye bak aw.

Arkadaşlar yıllardır illüminati ile ilgili şeyler duyuyoruz bu illüminati/Aydınlanmışlar arasına nasıl katılabilirim gerekirse masonda olabilirim aranızda olan varsa beni davet edebilir mi çünkü bu yapıya davet üzerine katınıdılığını örendim

_118851683_gettyimages-525515034.jpg
Sıradan insanları almıyolar çok yüksek yerlerde olman gerekir

Kanıtla.

forum doldurucan

başvuru dairesi var bir tane gidiyorsun form veriyorlar sana eğer doğru yaparsan katılıyorsun.

Başvurunuz iletilmiştir. :alien:

(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,000
Üyeler
190,678
Son üye
sekkom0
Geri