Neler Yeni

İmamoğlu 1 yıllık maaşını bağışladı

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Beren

80+ Gold
Bu dediklerim Ekrem İmamoğluyla alakasız ama
Siyasi adamların çok para kazanması inşallah bir benim gözüme batmıyordur. Hepsi çifte maaş alıyor ve üstelik görevi bitince lüksler gibi yaşıyorlar emekli vekillerin ayrıcaliklarina bakar mısınız... Çok yazık. Çoğu para için bu işi yapıyor ( işi yapmayı da becerebilse )
ülkeyi yöneten insanların zengin olması lazım, rüşvet ile kolay kolay kandırılmamalı. ama bu zenginlik çalarak çırparak elde edilmemeli

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan
Helal olsun örnek bir davranış da 1 yıl boyunca aldığı maaş oraya giderse nolcak bu adam ne yiyecek merakımdan soruyorum
Babasından kalan iyi iş ve paraları var. Zaten milletvekilleri o maaşlardan kat ve kat fazlasını alıyor başka işlerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olay depremzedelere yardım mı yoksa şu durumda bile siyaset mi
Şu durumda siyaset olmaz bu durumda siyaset olmaz. Yok bugün yapmayalım yok acımız var yok kaybımız var böyle diye diye her geçen gün daha fazla insan hayatını kaybedecek. Önümüzde İstanbul depremi var bak siyaset yapılmayacak orada ölücek 1 milyon insanın hesabını da sormayız ne güzel olur. (Paraya ihtiyaç varken her siyasi para vermek zorunda bu ülkenin ekmeğini yiyorlar.)

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
ülkeyi yöneten insanların zengin olması lazım, rüşvet ile kolay kolay kandırılmamalı. ama bu zenginlik çalarak çırparak elde edilmemeli
Yok zengin olsa bile 50 Kr için yapmayacağı şey yoktur doyumsuzluk açgözlülük denen şey var. Kolay kandirilamamayi zengin olduğu için değil öyle olduğu için olmamalı. Adaletli

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı.
Tüm siyasilere örnek olması dileğiyle
Birsürü milletvekili var hepsi 6-12 aylık maaşlarını verseler ülke ilerler sadece maaşlarını dedim kendi harcamalarından bir miktar verseler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim