bu protestocular niye polisle vs atıyolar insan gibi bağırıp gitseler onlara karışan olacağını sanmıyorum da aman banane biraz iyileşimde çay koyup izlerim televizyondanCHP den birileri şikayet etti devamında bazıları da hükümeti suçladı sonrasında adamın şirketinde usulsüz işlemlerin tespiti için chp li bilmem ne belediyesi danışmanı bilgisayarı alın kanıtlar orada dedi ve sonuç şu an ki şekilde devam ediyor.
Imamoglu nun diplomasinin para basilarak alindigi iddiasi var bu yuzden diploma iptal edildi. Sonra terore destek veriliyor iddialari, yolsuzluk iddialari falan gozaltinda suan.hasta yatıyodum kaç gündür olaylar olmuş imamoglunun içeri alındıgını dün öğrendim daha kaç gün olmuş özet geçecek var mı? sayfalarca dosya falan diyolar
Senhasta yatıyodum kaç gündür olaylar olmuş imamoglunun içeri alındıgını dün öğrendim daha kaç gün olmuş özet geçecek var mı? sayfalarca dosya falan diyolar
gezi olaylarını hatırlarsan amacın imamoğlunu çıkartmak olmadığını anlarsın kardom ekonomi batıyor ve buna bir kılıf lazım olabilir diye düşünüyorum.bu protestocular niye polisle vs atıyolar insan gibi bağırıp gitseler onlara karışan olacağını sanmıyorum da aman banane biraz iyileşimde çay koyup izlerim televizyondan
hasta yatıyodum kaç gündür olaylar olmuş imamoglunun içeri alındıgını dün öğrendim daha kaç gün olmuş özet geçecek var mı? sayfalarca dosya falan diyolar
çok boş konuşmuşsun. iktidar önce melih gökçeği yargılasın çünkü bizzat akpnin içinden en yüksek yerden bülent arınç açıkladı parsel parsel sattı ankarayı diye.2020 yılından beri İmamoğlu için şikayetler vardı. Bu şikayetler birçok konuda olduğundan şuan da göz altında. Şikayetleri yapan kişiler genelde CHP'nin kendi kadrosundan ancak bunu provokasyonlarla sanki hükümet yapmış gibi gösterdiler.
Ergenlikten çıkamamış öğrenci kılıklı nitelikli suç örgütleri, sokağa döküldü ve polise saldırıyorlar. Polise saldıranlar olduğu gibi saldırmadan dümdüz eylem yapanlarda var. Ancak eylem yapanların neden eylem yaptığı anlaşılmış değil.
Ekrem İmamoğlu isimli şahıs, toplamda 560 milyar türk lirasını İBB'yi kullanarak çalmaya el ayak olmakla suçlanıyor. Örneğin 2020 yılında pandemi ve sokağa çıkma yasağı söz konusuyken toplamda 1300 civarı konser yapılmış gibi ödeme yapılmış, ücret verilmiş ancak ortada konser falan yok çünkü herkes evinde. Ancak ödeme var. Yeni kurulan onlarca şirketin tamamı sadece İBB'den ihale almış. Ekrem İmamoğlu, İBB bütçesinin bu ihaleler yoluyla çalındığı iddiasıyla suçlanıyor.
Diploması, usulsüz. Kendisi Üniversite sınavına girip hiçbir yeri tutturamadığı için Kıbrıs'a gidiyor. Daha sonra 1990 yılında Kıbrıs Amerikan Girne Üniversite'sinden, YÖK tarafından denkliği olmamasına rağmen İstanbul Üniversite'sine geçiş yapmış. Bunu da kendisini başka bir Üniversite'nin öğrencisiymiş gibi göstererek yapmış. Sadece kendisi değil, 28 farklı kişi aynı şekilde geçiş yapmış. Ancak bahsi geçen Üniversite, YÖK tarafından 1993 yılında tanındı. Yani normal bir biçimde geçiş yapmış olması imkansız. Ortada %100 usulsüz bir durum var. Misal sen YKS'den 297 puan aldın diyelim, 3 puan yüzünden X Üniversite'yi tutturamadın. 10 gün sonra bir bakıyorsun puanı senden 200 düşük adamı Üniversite'ye almışlar. Üstelik bu adam Türkiye tarafından tanınmayan bir Üniversite'den geliyor. Olay bu.
Ayrıca bu konunun açığa çıkmas yüzünden kendisi artık diploma sahibi değil. Diplomasını alarak yaptığı bedelli askerlikte iptal edilmiş sayılıyor dolayısıyla kendisi şuan bir nevi asker kaçağı.
Yakalanacağını anladığı için de geçenlerde yakalanmadan hemen önce bir an da ortada hiçbir neden yokken Cumhurbaşkanı Aday Adayı ilan etti kendisini. Amaç, "bakın ben aday oldum diye beni tutukladılar" algısı oluşturmak üzerine.
Kısacası Ekrem İmamoğlu; yolsuzluk ve para kaçakçılığı gerekçesiyle 560,000,000,000 Türk Lirası çalmakla suçlanıyor.
Ayrıca kendisi ile birlik olarak kazanmasını sağlayan Meral Akşener'in geçmişte yaptığı bir konuşmasını izlersen, onun da Ekrem İmamoğlu'nun bu hırsızlığından haberdar olduğunu görebilirsin.
Biat itaat kültüründen dolayı beyinleri sulanmış. Dolu konuşmaları beklenemez.çok boş konuşmuşsun. iktidar önce melih gökçeği yargılasın çünkü bizzat akpnin içinden en yüksek yerden bülent arınç açıkladı parsel parsel sattı ankarayı diye.
Ayrıca süleyman soylu zamanın içişleri bakanı imamoglu 500 küsür terörist çalıştırıyor diye iftira atıp sonra benim yaptığım siyasi hareket diye açıklama yapmıştır. Düşün ki bakanların hepsi size düşman ama siz gidip yolsuzluk hırsızlık yapıyorsunuz öylemi1000 den fazla denetleme yapıldı 5 yılda kendini kandırma dostum
![]()
560 milyardan sonrasını okumadım arkadaş 560 bin tl falan sanıyor okadar parayı zaten çalacak olsa yemiş belediye başkanlıgını alır kaçar2020 yılından beri İmamoğlu için şikayetler vardı. Bu şikayetler birçok konuda olduğundan şuan da göz altında. Şikayetleri yapan kişiler genelde CHP'nin kendi kadrosundan ancak bunu provokasyonlarla sanki hükümet yapmış gibi gösterdiler.
Ergenlikten çıkamamış öğrenci kılıklı nitelikli suç örgütleri, sokağa döküldü ve polise saldırıyorlar. Polise saldıranlar olduğu gibi saldırmadan dümdüz eylem yapanlarda var. Ancak eylem yapanların neden eylem yaptığı anlaşılmış değil.
Ekrem İmamoğlu isimli şahıs, toplamda 560 milyar türk lirasını İBB'yi kullanarak çalmaya el ayak olmakla suçlanıyor. Örneğin 2020 yılında pandemi ve sokağa çıkma yasağı söz konusuyken toplamda 1300 civarı konser yapılmış gibi ödeme yapılmış, ücret verilmiş ancak ortada konser falan yok çünkü herkes evinde. Ancak ödeme var. Yeni kurulan onlarca şirketin tamamı sadece İBB'den ihale almış. Ekrem İmamoğlu, İBB bütçesinin bu ihaleler yoluyla çalındığı iddiasıyla suçlanıyor.
Diploması, usulsüz. Kendisi Üniversite sınavına girip hiçbir yeri tutturamadığı için Kıbrıs'a gidiyor. Daha sonra 1990 yılında Kıbrıs Amerikan Girne Üniversite'sinden, YÖK tarafından denkliği olmamasına rağmen İstanbul Üniversite'sine geçiş yapmış. Bunu da kendisini başka bir Üniversite'nin öğrencisiymiş gibi göstererek yapmış. Sadece kendisi değil, 28 farklı kişi aynı şekilde geçiş yapmış. Ancak bahsi geçen Üniversite, YÖK tarafından 1993 yılında tanındı. Yani normal bir biçimde geçiş yapmış olması imkansız. Ortada %100 usulsüz bir durum var. Misal sen YKS'den 297 puan aldın diyelim, 3 puan yüzünden X Üniversite'yi tutturamadın. 10 gün sonra bir bakıyorsun puanı senden 200 düşük adamı Üniversite'ye almışlar. Üstelik bu adam Türkiye tarafından tanınmayan bir Üniversite'den geliyor. Olay bu.
Ayrıca bu konunun açığa çıkmas yüzünden kendisi artık diploma sahibi değil. Diplomasını alarak yaptığı bedelli askerlikte iptal edilmiş sayılıyor dolayısıyla kendisi şuan bir nevi asker kaçağı.
Yakalanacağını anladığı için de geçenlerde yakalanmadan hemen önce bir an da ortada hiçbir neden yokken Cumhurbaşkanı Aday Adayı ilan etti kendisini. Amaç, "bakın ben aday oldum diye beni tutukladılar" algısı oluşturmak üzerine.
Kısacası Ekrem İmamoğlu; yolsuzluk ve para kaçakçılığı gerekçesiyle 560,000,000,000 Türk Lirası çalmakla suçlanıyor.
Ayrıca kendisi ile birlik olarak kazanmasını sağlayan Meral Akşener'in geçmişte yaptığı bir konuşmasını izlersen, onun da Ekrem İmamoğlu'nun bu hırsızlığından haberdar olduğunu görebilirsin.
Avrupa'dan 300 milyar türk lirasını kredi olarak metro yapacağım diye almadı mı kardeşim? Nerede bu metro? Okumadığın için bu haldesin zaten meral akşenerin videosunu da mı izlemedin? Yat kalk haline ağla560 milyardan sonrasını okumadım arkadaş 560 bin tl falan sanıyor okadar parayı zaten çalacak olsa yemiş belediye başkanlıgını alır kaçar
Söylediklerimin hiçbiri benim sözlerim değil doğrudan alıntıdır. Yapılan hukuki incelemelere ve soruşturmalara "boş" demekte ancak senin gibi birinin yapacağı iştir. Şikayet edenler CHP'nin kendisi diyoruz adam hala iktidar yargılasın diyorçok boş konuşmuşsun. iktidar önce melih gökçeği yargılasın çünkü bizzat akpnin içinden en yüksek yerden bülent arınç açıkladı parsel parsel sattı ankarayı diye.
Ayrıca süleyman soylu zamanın içişleri bakanı imamoglu 500 küsür terörist çalıştırıyor diye iftira atıp sonra benim yaptığım siyasi hareket diye açıklama yapmıştır. Düşün ki bakanların hepsi size düşman ama siz gidip yolsuzluk hırsızlık yapıyorsunuz öylemi1000 den fazla denetleme yapıldı 5 yılda kendini kandırma dostum
![]()