süresini bilmiyorum ama alanlar hep kıbrısa aldıktan sonra hemen girip çıkıyor. Hatta dün muhhabeti döndü bir abi ile.Hocam ben 6 k yı yatırdım 1-2 ay sonra yurtdışına çıkıp gelsem oluyor mu acaba
Hocam ben aldım çalıştığım için yurtdışına çıkamıyorum şuansüresini bilmiyorum ama alanlar hep kıbrısa aldıktan sonra hemen girip çıkıyor. Hatta dün muhhabeti döndü bir abi ile.
bilmiyorum dostum tam olarak ama dediğin gibi kaçak iphone aldı bir abi kıbrısa girip çıktı ondan sonra direk.Hocam ben aldım çalıştığım için yurtdışına çıkamıyorum şuan
dostum bu arasa 20k olmuş yapmak istediğine eminmisin sabah gelmiş zam.İmei kayıt için yurtdışına giriş çıkış 1 yıl içinde mi olmalı en son 2019 da giriş çıkış yaptım
Zam aynı gün geçerli mi oldu yarın başlamıyor mubilmiyorum dostum tam olarak ama dediğin gibi kaçak iphone aldı bir abi kıbrısa girip çıktı ondan sonra direk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum bu arasa 20k olmuş yapmak istediğine eminmisin sabah gelmiş zam.
yarın başlıyormuş sanırım. Hocam 20k ne 4 yıl önce 27 k ya lada samara vardı ne yaşıyoruz halk olarak.Zam aynı gün geçerli mi oldu yarın başlamıyor mu