Neler Yeni

S23 ULTRA IMEI SORUNU

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
S23 ultrada Server kaydı yaparsanız sıfırlamada güncellemede.imei gitmez.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Cihazlara rootla, direnc islemiyle ve server kaydi yoluyla (sadece samsung cihazlarda) kaçak kayıt yapılıyor. Server kaydında sıkıntı yaşayanla karşılaşmadım. Güncelleme alır, format atınca IMEI uçmaz tek risk IMEI nin kopyalandığı cihaza hat takılırsa iki cihazda mefta olur tekrar işlem yapılması gerekir. Güncel xiaomi telefonlarda ise alınan önlemlerden dolayı kaçak kayıt islemi eskisi kadar sağlıklı değil. Güncelleme almıyor format atınca kayıt siliniyor vs..
Evet hocam Ayrıca Direnç işini işin eğli biri yapmazsa 1-2 ay sonra ne olacağı belli olmaz hatta yaparken de bozan oluyor cihazı

burak9956

80+ Bronze
Evet hocam Ayrıca Direnç işini işin eğli biri yapmazsa 1-2 ay sonra ne olacağı belli olmaz hatta yaparken de bozan oluyor cihazı
Hocam Ben 23 ultra için server kaydı atacak birini arıyordum önceden hiç kayıt deneyimim olmadı ama tutorial video falan varsa halledebileceğimi düşünüyorum. Internette böyle bir kaynak var mı?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam kaynak video yok fakat EDL mode kablosu lazım ve EDL Moda ve download almayı bilmen lazım bunlar için vedeo var zor değil.

Ama tecrüben yoksa zor olur telefoncu ya yaptırman daha iyi olur

Yaparım dersen cpidserver sitesinde ayrıntılı yazıyor yapman gerekenler

must12345

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ücel
6.1.1 olan güncellemeyi geri çektiler bende de şu an 6.1 sürümünde endişen olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

6.1.1 olan güncellemeyi geri çektiler bende de şu an 6.1 sürümünde endişen olmasın
Günlerdir bu cevabı arıyorum ya bende yeni imei attım 6.1.1 yapmıştım imei atıldıktan sonra 6.1 e düştü endişelendiriyor baya çünkü bu telefonlar güncelleme almadığı takdirde çöpp

hmzkckl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Kocakale
Bugün yeni güncelleme geldi telefonlara bende seninle aynı durumdayım. Server kayıtli ama bende guncelleme gelmedi

Top Bottom