Evet hocam Ayrıca Direnç işini işin eğli biri yapmazsa 1-2 ay sonra ne olacağı belli olmaz hatta yaparken de bozan oluyor cihazıCihazlara rootla, direnc islemiyle ve server kaydi yoluyla (sadece samsung cihazlarda) kaçak kayıt yapılıyor. Server kaydında sıkıntı yaşayanla karşılaşmadım. Güncelleme alır, format atınca IMEI uçmaz tek risk IMEI nin kopyalandığı cihaza hat takılırsa iki cihazda mefta olur tekrar işlem yapılması gerekir. Güncel xiaomi telefonlarda ise alınan önlemlerden dolayı kaçak kayıt islemi eskisi kadar sağlıklı değil. Güncelleme almıyor format atınca kayıt siliniyor vs..
Hocam Ben 23 ultra için server kaydı atacak birini arıyordum önceden hiç kayıt deneyimim olmadı ama tutorial video falan varsa halledebileceğimi düşünüyorum. Internette böyle bir kaynak var mı?Evet hocam Ayrıca Direnç işini işin eğli biri yapmazsa 1-2 ay sonra ne olacağı belli olmaz hatta yaparken de bozan oluyor cihazı
IMEI numarasının başı hangi tip telefonun IMEI numarasının atıldığını belirtir (tuşlu, akıllı vs.) sana herhalde tuşlu IMEI sı atamışlar ondan şüphelendimAynen hocam o sekme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden hocam
6.1.1 olan güncellemeyi geri çektiler bende de şu an 6.1 sürümünde endişen olmasın
Günlerdir bu cevabı arıyorum ya bende yeni imei attım 6.1.1 yapmıştım imei atıldıktan sonra 6.1 e düştü endişelendiriyor baya çünkü bu telefonlar güncelleme almadığı takdirde çöpp6.1.1 olan güncellemeyi geri çektiler bende de şu an 6.1 sürümünde endişen olmasın
Yok hocam akıllı telefon imeisiIMEI numarasının başı hangi tip telefonun IMEI numarasının atıldığını belirtir (tuşlu, akıllı vs.) sana herhalde tuşlu IMEI sı atamışlar ondan şüphelendim