Biyografinimi eklicen daha kankaİmza için bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eklemiyorum limiti çok az kalıyor. Limit arttırılırsa iyi olur. (Başlık emir kipi olarak algılanmazsa sevinirim sayın adminler )
Hikaye yazan falan çıkar uğraşamamSaçma olur, çok uzun yazanlar olacaktır.
Peki Doğu beyİmza için bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eklemiyorum limiti çok az kalıyor. Limit arttırılırsa iyi olur. (Başlık emir kipi olarak algılanmazsa sevinirim sayın adminler )
imza limiti 100 harf hocam şaka mısın limit zaten özet için pc kullanan biri tamamını görmüyor bile 3 nokta yazıyor konuya girerken aslında alt limit azaltılmalı özet şeyler çekemiyoruz bazenİmza için bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eklemiyorum limiti çok az kalıyor. Limit arttırılırsa iyi olur. (Başlık emir kipi olarak algılanmazsa sevinirim sayın adminler )
Peki Doğu bey
Neden?Artırılmayacak.
Aslan ceylanı yemeye 40 gün önceden karara verir de 40 gün ortada dolanmaz karnının gurultusu duyulmasın diyeDoğu Eşrefoğlunun sözünü yazamadım onu yazmam gerek
Sistem özelliklerini siliyorum yazmaya çalışıyorum yine yazmıyor
Şu anki limitin bile fazla olduğunu, limitin artırılmayacağını söyledi Mehmet Yılmaz.Neden?
Epica yoksa sen sivil yönetici misin?Artırılmayacak.